Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

AIK i Mantorp kl 15:30 i eftermiddag blir sista träningsmatchen

28 augusti 2022 10:05

Mantorp och Klämman Arena står värd för eftermiddagens träningsmatch mellan Superligalagen Linköping och AIK. Linköping körde över Fagerhult i fredags (12-1) men nu väntar förmodligen en tuffare match då AIK stärkt upp laget efter SSL avancemanget.


Linköping med tre vinster och en förlust så här långt på försäsongen spelar idag den sista träningsmatchen innan SSL drar i gång hemma i Sporthallen den 18:e september (mot Hagunda). Dock ska två matcher i svenska cupen hinnas med (mot Onyx eller Ledberg) innan premiären.

Mot Fagerhult i fredags var Simon Palmén och Martin Karlsson tillbaka och visade direkt att de är ovärderliga för sitt lag. Dock saknades Oskar Hovlund, Emil Lögdberg och David Carrington i fredags och vi får se om coach Gillek får tillbaka någon av dessa tre som varit sjuka i veckan.

Dagens motståndare AIK är tillbaka i SSL efter några år i allsvenskan och man satsar på att etablera sig i högsta ligan. Flera unga spännande spelare har tillkommit men prestigevärvningarna av Liam Åström (från Storvreta) samt Joakim Alvinder (Storvreta bl.a.) visar att man på allvar vill utmana SSL-lagen. Kul också att återse Oskar Hagberg som efter ett par säsonger i Linköping var med och spelade upp sitt Gnaget till SSL igen.

Även Linköpings damlag spelar träningmatch i Mantorp idag (matchstart kl 13:00 mot Mantorp).

- Linköping vs AIK i dag kl 15:30 i Klämman Arena, Mantorp

- Matchen websänds på Solidsport