Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Biljetter & Säsongskort

Biljetter till Linköpings SSL matcher

Du köper din biljett till online via länken ovan från din dator eller mobil. Du får då biljetten via e-post eller till direkt till din mobil och kan antingen visa upp streckkoden med mobilen i entrén eller skriva ut den i förväg om du hellre vill det. 

Priserna varierar beroende på val av sektion och match. 

Matchbiljetter kan endast köpas online innan matchen, inga biljetter säljs i entrékassan.

Biljettalternativ: 

Rinkside
(Sektion A2, B2, C2, D2, F2, G2): För dig som verkligen vill UPPLEVA världens bästa liga! Här sitter du så nära att du kan känna svettlukten, höra snacket på planen och verkligen få en känsla för tempot i spelet! Det är bara ett fåtal rader med platser närmast planen så det är väldigt begränsat med platser på Rinkside.
 
Familjeläktaren
(Sektion H1/H2): Ta med hela familjen på innebandy! På denna sektion kan ni välja själva hur nära spelet ni vill sitta, antingen nere vid sargen och känna pulsen, eller lite högre upp för att få lite mer lugn och ro för de allra minsta. Här får ni också träffa vår maskot som delar ut godis till alla barn.
 
Klacken
(Sektion E2): Vill du vara med och skapa stämning på matchen? Då är det här du ska skaffa biljett, men du får skynda dig då antalet biljetter på denna sektion är väldigt begränsat. Här förväntas du hjälpa laget framåt med hejarop, sång och inlevelse. Laget älskar verkligen den stöttning som klacken ger och kommer alltid fram efter match för att tacka er lite extra!
 
Sittplats
(Sektion A1, B1, C1, D1, E1, F1, G1): För dig som vill få lite mer överblick över hela planen, och som kanske vill vara lite närmare kiosken? Härifrån är det enklare att uppfatta alla taktiska justeringar som görs under matchen, så den passar perfekt för gamla tränare, spelare och andra ”proffstyckare”.
 
Här finns det även en sektion med Levande sittplats (E1), ni sitter precis bakom klacken och upplever stämningen som de bidrar till på väldigt nära håll. Perfekt för er som en gång i tiden gärna hade stått i klacken, men som nu tycker att det är ganska bekvämt att få sitta ner och njuta av världens bästa innebandyliga. Givetvis kan det bli något skymd sikt ibland pga. flaggor, men det är det väl värt för att känna denna fantastiska stämning på nära håll?
 
Ev. frågor: biljett@linkopinginnebandy.se

 

Säsongskort - SSL Herr 23/24

Köp säsongskort här

 

Gruppbokningar

För gruppbokningar om minst 10 personer så kontakta oss:
[email protected]