Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

David Gillek fortsätter inte som Linköpings SSL-tränare

12 april 2024 12:12

David Gillek kom till Linköping Innebandy mitt under säsongen 2019/2020 och har varit ensam huvudtränare för SSL-herrarna de tre senaste säsongerna. Men i samförstånd mellan klubbledningen och David så kommer inte kontraktet som går ut nu i april att förlängas.


-Jag vill tacka alla i och runt SSL-laget för det vi åstadkommit tillsammans under de här åren jag varit i Linköping. Jag vill även tacka föreningen och all publik som stöttat oss från läktarplats, säger David Gillek i en kommentar.

Det har under Gilleks tre säsonger som ensam huvudtränare blivit tre raka SM-slutspel men tyvärr också stopp redan i kvartsfinalspelen, två gånger mot Storvreta och nu senast i den nyss avslutade kvartsfinalserien mot Pixbo där det blev förlust med 1-4 i matcher för Linköping.

-Vi vill rikta ett stort tack till David för det stora jobb han gjort med SSL-laget under de här säsongerna och vi önskar honom givetvis all lycka framöver i sin tränarkarriär, säger Linköpings Sportchef Johan Fredriksson om att Gillek nu slutar.

Vem som leder Linköpings SSL-herrar kommande säsong är inte klart men arbetet med att hitta en ersättare är inlett säger Johan Fredriksson.

Linköping Innebandy som förening vill givetvis också tacka David för hans tid i klubben och önskar stort lycka till framöver!