Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Svenska Cupen väntar till helgen – fri entré på söndag

5 september 2023 13:35

Försäsongen är lagd till handlingarna och till helgen börjar allvaret då Linköping kliver in i Svenska Cupens andra omgång. Dubbelmöten med Nykvarn IF Utveckling (division 1) väntar och söndagens returmöte i Linköpings Sporthall bjuder på fri entré så passa på att se säsongens första tävlingsmatch live!


Fri entré till hemmamatchn på söndag

SSL-premiären borta mot AIK är nu bara tio dagar bort men innan dess ska Linköping i helgen göra en dress rehearsal mot division 1 laget Nykvarns IF Utveckling i Svenska Cupen. På fredag kväll åker Linköping till Nykvarn och Furuborgshallen för det första mötet och sedan avgörs det på söndag eftermiddag hemma i Sporthallen då det är fri entré och ett perfekt tillfälle att se Linköpings lagbygge säsongen 23/24 live.

Sudden avgör vid 1-1 i matcher

Svenska Cupen avgörs som tidigare i dubbelmöten där det handlar om att vinna både match ett och två för att gå vidare. Vinner lagen varsin match så väntar ett sudden death avgörande direkt efter match 2.

Kalmarsund/Visby väntar vid avancemang

Linköping har två säsonger på raken ställts mot tidigare lokalkonkurrenten Ledberg som ju nu ingår i Linköping Innebandys organisation. Då har det blivit enkela avancemang till tredje omgången där det dock tagit stopp båda gångerna. Förra säsongen var det just Nykvarn (dock det lag som idag spelar i SSL) som slog ut Linköping. Men att Nykvarns IF Utveckling från division 1 som slog ut just Ledberg i första omgången ska rubba Linköping vore en rejäl skräll. I en eventuell tredje omgång blir det tuffare motstånd då förmodligen SSL-laget Kalmarsund väntar. Kalmarsund möter Visby i omgång 2.

  • Match 1 - Nykvarn IF Utveckling – Linköping fredag 19:30 i Furuborgshallen

  • Match 2 – Linköping – Nykvarn IF Utveckling söndag kl 16:00 Linköpings Sporthall

Här bokar ni era gratisbiljetter till söndagens match (obs ni måste boka biljetter för att komma in).