Lördag
09 Feb 1 match
Onsdag
13 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Tisdag
26 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Tisdag
05 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför Höllviken borta söndag 14:00

5 januari 2019 22:50

Linköping tar nya tag efter förlusten mot Mullsjö i mellandagarna. Nu väntar en bortamatch i de sydligaste delarna av Sverige mot ett Höllviken som nu på allvar är indragna i bottenstriden. Skåningarna har inte vunnit i SSL sedan början av november och är i stort poängbehov.


Linköping ligger fortsatt fint placerade på en tredjeplats i Superligatabellen och nu när serien drar i gång på allvar gäller det att hålla undan för ett koppel av jagande lag i form av Dalen, Växjö och Mullsjö i första hand. Linköping står nu inför två bortamatcher, först Höllviken och sedan Kalmarsund på onsdag.

-Det blir en viktig match både för oss och Höllviken. Det är en jämn tabell och det går fort att tappa sin plats om vi inte fortsätter plocka poäng. Höllviken har vilat sig ett tag och lär vara rejält taggade att spela nu, säger Linköpingstränaren Johan Astbrant inför morgondagens match.

Läget i laget Linköping:

Det är lite turbulens i Linköpingslägret. Oskar Seth och Anton Karlsson är två spelare som saknats på grund av skador de senaste matcherna. Fredrik Nyholm har lämnat laget och inom kort saknas även Felix Lanver som är bortrest under en period.

-Oskar Seth är äntligen klar för spel efter skadan medan Anton Karlsson fortsatt saknas. Dessutom är Marcus Berglund ett frågetecken då han varit sjuk i veckan, säger Astbrant.

Bortakollen Höllviken:

Det är ingen jätteöverraskning att Höllviken med en relativt smal trupp ligger lite längre ned i tabellen. Men med tanke på att skåningarna förfogar över ett antal riktigt vassa offensiva spelare (Johannes Wilhelmsson och Daniel Persson bland annat) så brukar man klara sig bra i slutändan. Men självklart bör Höllviken känna viss press från bakomliggande Örebro och Lindås även om Höllviken känns starkare i grunden.

-Vi har många i truppen som var rejält irriterade efter insatsen mot Mullsjö senast. Samtidigt som vi inser att vi har en hel del att jobba på så vill vi nu visa att vi kan bättre när vi möter Höllviken, avslutar Astbrant.

Matchastart i Halörhallne kl 14:00 och ni ser matchen på SSL play