Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Förlust mot Storvreta – Mullsjö hemma fredag kväll

14 september 2020 12:36

Linköping lyckades inte besegra mästarna Storvreta när lagen möttes på lördagen i en träningsmatch i Uppsala. Visserligen hade Linköping bra häng och 5-5 efter två spelade perioder. Men slutresultatet blev 10-6 (4-2, 1-3. 5-1) till hemmalaget och Linköping får ladda om inför Mullsjö hemma på fredag.


Det är idel tuffa träningsmatcher just nu för Linköpings SSL-herrar. I lördags Storvreta borta, på fredag väntar Mullsjö hemma innan försäsongens matcher avslutas mot Falun hemma i Sporthallen nästa lördag.

Mot Storvreta i IFU Arena lyckades Linköping inte riktigt stänga ned Storvreta i första perioden. Men ett underläge 2-4 efter en period hämtades ikapp till 5-5 när två perioder spelats. Mittperioden blev Linköpings bästa i matchen. I tredje perioden var Storvreta återigen starkast och kunder rycka ifrån till en klar 10-6 vinst.

I Linköping blev Oskar Hagberg tremålsskytt. Samarbetet med Martin Karlsson (två assist) och hela den formationen fungerade bra. Övriga målskyttar Matej Jendrisak, Filip Samuelsson och Olle Abrahamsson (i powerplay).

För Linköping blir det nu en träningsvecka innan det är ny träningsmatch hemma i Sporthallen mot Mullsjö på fredag kväll. Landslagsbackarna Oskar Hovlund och Nico Bischofberger saknades båda mot Storvreta på grund av skador men förhoppningen är att båda kan spela mot Mullsjö på fredag.

SSL-premiären är mot just Mullsjö i Nyhemshallen den 3 oktober.