Linköpingsdominans mot Visby i dagens träningsmatch

19 augusti 2023 17:00

Ett fokuserat Linköping bjöd Västervikspubliken på fin innebandy när man enkelt slog tillbaka Visby med 11-5 (4-2, 5-1, 2-2) i dagens träningsmatch.

Matchen i Bökensveds Sporthall var hyggligt jämn inledningsvis men efter drygt halva första perioden varvade Linköping upp och motståndarna från Gotland hade inte en chans att haka på. 4-2 efter 20 minuter blev 8-2 när halva matchen spelats och segern var i princip säkrad redan där och då.

Linköping har tidigare träningsmatcher haft lite svårt att bibehålla fokus hela matcherna men idag var det ett påkopplat Linköping som aldrig bjöd in ett frustrerat Visby i matchen. Samtliga formationer levererade och många spelare fanns med i poängprotokollet.

Avslutningen på matchen blev både grinig och samtidigt avslagen med tanke på Linköpings dominans. Men Linköping bjöd på flera fina upprullningar och slutresultatet var nästan i underkant denna eftermiddag i Västervik.

Mål för Linköping: Palmén 3, Karlsson 2, Alm, Oweling, Samuelsson, Seth, Lindqvist och Varga.

Nästa träningsmatch för Linköping är nästa helg mot Jönköping på bortaplan.