Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

I kväll drog SSL-laget i gång - match redan på lördag

31 juli 2023 22:37

I kväll återsamlades Linköpings SSL-herrar och det var både teori och innebandyträning som stod på schemat. I veckan väntar fler träningar och tester och redan på lördag spelas första träningsmatchen.


Assisterande tränare Martin Laakso höll i kvällens pass där nyförvärvet Kim Varga nu fanns på plats. Även nygamle målvakten Leo Torell Hagström har nu anslutit från Schweiz och vaktade målet på träningen. Passet inleddes med teori innan truppen förflyttade sig ned på Sporthallens golv där några övningar avverkades innan 4 mot 4 spel avslutade premiärpasset.

Extra intressant är det att se spelarna med nya klubbor från Oxdog och det verkade som bytet av material gått väldigt bra!

Redan nu på lördag kl 14:00 spelar Linköping första träningsmatchen mot Lerum hemma i Sporthallen.

-Tanken är att hela SSL-truppen ska få chansen att visa upp sig på lördag och vi har ett upplägg för hur vi bäst löser så alla får speltid, sa Martin Laakso om första träningsmatchens upplägg.

Under augusti månad ska laget också möta SSL-nykomlingen Nykvarn hemma innan läger (och match mot Visby) i Västervik väntar. Därefter blir det bortamöte med JIK och även svenska cupen står på programmet innan SSL-premiären i september.