Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Linköping revanschsugna mot jumbon Thorengruppen

18 februari 2018 08:10
SSL HERR

Linköping möter i eftermiddag Team Thorengruppen som är avhängt i Superligan och nu bara måste vinna för att inte åka ur. Linköping som är ett av få lag som fått stryka av Thorengruppen denna säsong får klara sig utan Anton Karlsson som precis blivit pappa.


-Den här matchen är ju sista halmstrået för Thorengruppen så det gäller verkligen vi är med från start och drar upp tempot, säger Linköpingstränaren Johan Astbrant inför matchen mot jumbon.

Både trean Pixbo och fyran Växjö förlorade i går och nu öppnar sig en bra chans för Linköping att ta upp jakten på de åtråvärda topp-4 placeringarna som ger hemmaplansfördel i ett slutspel. Mot AIK senast visade Linköping upp ett mycket koncentrerat spel och med samma fokus i dag bör det bli tre poäng.

Säsongens möten mellan lagen:

Thorengruppen har blott fyra vinster på 27 matcher men en av dessa kom hemma mot Linköping. Linköping som stod för en av säsongens sämre insatser tappade greppet i mittperioden och TTG gled i från och vann med 6-4 till slut. Så Linköping bör vara revanschsugna…

Läget i laget:

Anton Karlsson som var en gigant senast mot AIK blev pappa i går och förmodligen missar han matchen. Martin Hovlund och Adam Zetterström saknas fortsatt på grund av skador.

Motståndarkollen TTG:

Förra säsongen överraskades alla av nykomlingen från Umeå som då säkrade nytt kontrakt. Men denna säsong har man inte alls lyckats lika bra och man talar ju ofta om ett tufft andraår. Dock har laget visat upp ett relativt bra spel på slutet och stört både Pixbo och Växjö i de senaste omgångarna. Peter Reinholdt bör Linköping vara vaksamma på, han har gjort 21 mål så här långt i SSL.

Notera också att det är en heldag i Sporthallen med Linköping FBC mot Huddinge 11:00 och SSL damerna mot Dalen 14:00.