Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Anna Wiman laddar om för Jönköping på hemmaplan

14 oktober 2017 12:32
SSL Dam

Igår, förlust mot Rönnby med 3-0. Nu laddar Anna Wiman om för att ta sig an Jönköping på hemmaplan: - Vi behöver få in någon "enkel" kasse för att få tillbaka tron på att vi kan göra mål


Igår var damerna iväg till Västerås för att möta Rönnby i vad som blev en spelmässigt jämn match. Dock var det bara hemmalaget som lyckades få in bollen i mål, och det slutade med förlust 3-0. Christoffer Suominen kommenterade matchen så här i Corren: – Jag kan inte säga att vi gjorde så mycket fel. Det var mer så att deras målvakt svarade för väldigt många vassa räddningar. Jag har svårt att se att vi rent spelmässigt ska kunna göra det så mycket bättre, sa Suominen.

Nu laddar vi om för en ny match redan imorgon söndag. Anna Wiman, lagkapten, summerar inledningen på säsongen så här: -Vi har spelat mycket bra innebandy, men inte fått riktigt utdelning för det i mål eller poäng. Jag tycker försvarsspelsbitarna börjar falla på plats och nu handlar det mer om att bli effektivare och sätta dit de chanserna som vi skapar framåt.

Imorgon väntar alltså Jönköping på hemmaplan, hur går tankarna inför matchen? -Imorgon förväntar jag mig att det blir ännu en tuff och tight match för oss. Jönköping har visat att de har bra fart i sitt anfallsspel och har alltid varit tuffa i sitt sätt att spela försvar. För vår del tror jag mycket handlar om att ha tålamod och ligga rätt i försvaret, för att sedan ta med det tålamodet upp i anfallszon. Vi behöver få in någon "enkel" kasse för att få tillbaka tron på att vi kan göra mål. Därefter har vi alla möjligheter i världen att ta 3 pinnar på söndag igen!

Hemmamatch x3 imorgon!

11.00 Linköping FBC - Älsvjö 14.00 Linköping IBK dam - Jönköping 17.00 Linköping IBK herr - Helsingborg