Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Robin Laakso redo för nya år i klubben och FCH

29 december 2017 16:11
SSL HERR

Linköpingsmålvakten Robin Laakso skrev i mellandagarna på ett nytt avtal och i kväll gör han sig redo för att täppa till målet mot Helsingborg. Linköpingsvinst ikväll och gapet till skåningarna blir sex poäng.


-Det känns såklart skönt att det är klart med kontraktet så här tidigt på säsongen. Det är riktigt kul att få fortsätta vara en del av både laget och föreningen minst två säsonger till, säger den Köpingsbördige keepern.

Även Linköpings tränare Johan Astbrant hyllar sin målvakt:

-Robin har en hög högstanivå som bidragit till många segrar och han var högst bidragande till att vi nådde SM-finalen för två säsonger sedan. Får han bara till jämnheten så kommer han utvecklas till en toppmålvakt i SSL, om han nu inte redan bevisat det.

Linköping har tränat extremt hårt under juluppehållet med planen att komma väl förberedda inför den hektiska vårsäsongen.
Till dagens match så saknas Martin Hovlund som stannar hemma i Linköping då han tar det säkra före det osäkra då han ska bli pappa vilken dag som helst.

-Det känns som vi har revansch att utkräva sen sist (då Linköping förlorade hemma). Då spelade vi bra men var inte ödmjuka nog att stänga matchen. Så för att vinna blir ödmjukheten nyckeln ikväll, avslutar Robin Laakso.

FC Helsingborg – Linköping kl 19:00 Helsingborg Arena

Se matchen på SSL play!