Onsdag
09 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Söndag
27 Dec 1 match
Lördag
16 Jan 1 match
Tisdag
19 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Idag 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Linköping
LIBK

Oväntad hattrickskytt och stor milstolpe i Pixbo

24 februari 2021 21:26
SSL Herr

Målen kom i en jämn och rask takt från Pixbo Wallenstam, som trummade på offensivt mot Linköping. Tre poäng säkrades via 10-1 på hemmaplan i en match där Filip Wramdemark gjorde sina tre (!) första mål för säsongen. Martin Östholm nätade för femte matchen i rad och nådde en stor milstolpe. Tack vare segern kliver Pixbo upp på den åttonde och sista kvartsfinalplatsen i tabellen.


Se highlights från alla matcher på SSL Play!

Pixbo Wallenstam - Linköping Innebandy 10-1 (4-1, 3-0, 3-0)

Mål Pixbo: Andreas Stefansson 3, Filip Wramdemark 3, William Lindh 2, Martin Östholm, Marcus Pell

Mål Linköping: Felix Forslund

Rubrikerna

– Under matchens första tio minuter gjorde Filip Wramdemark matchens två första mål för Pixbo Wallenstam. Fullträffarna var dessutom hans första för säsongen, i match nummer 22, och den andra blev det matchvinnande målet. Wramdemark nätade dessutom ytterligare en gång i matchen. De två första gångerna assisterade för övrigt Marek Beneš till målen.

– När Felix Forslund i Linköping reducerade till 3-1 i mitten av första perioden såg det ut att kunna bli spänning i matchen ett tag, men därefter ökade Pixbo takten och fortsatte att ösa in mål framåt.

– Martin Östholm gjorde mål för Pixbo Wallenstam för femte matchen i rad och poäng för elfte matchen i rad. Han gjorde dessutom sin 500:e poäng i grundseriesammanhang i SSL.

– Trepoängaren innebär femte raka segern för Pixbo, som verkar ha hittat formen inför avslutningen av SSL Herr. De tar dessutom klivet förbi Helsingborg upp på den åttonde och sista slutspelsplatsen. Laget är dessutom bara en poäng bakom både Mullsjö och onsdagens motståndare Linköping.