Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Linköping
LIBK

Finalläge - Falun kan avgöra hemma

11 april 2018 11:30
SSL-slutspelet

Med tre raka segrar har Falun vänt på hela semifinalmötet med Linköping. Ikväll kan mästarna slå in avgörandet - allt som krävs är vinst inför den fanatiska hemmapubliken.


Falun - Linköping

Onsdag 18:30 JALAS Arena

Linköping chockade hela Dalarna genom att segra i den första SSL-semifinalen på bortamark. Med 9-5 tystade östgötarna både Falun och mästarlagets fans, men därifrån har vindarna vänt.

Rond två och tre gick båda till Falun med klar marginal. Linköping hade i båda de mötena problem med målskyttet, medan Faluns spetsspelare levererade framåt. Den tendensen fortsatte även i måndags, där det var stjärnorna som visade vägen för Dalalaget.

Rasmus Enström dundrade in ledningsbollen redan efter 45 sekunders spel i Sporthallen och Alexander Galante Carlström fyllde en stund senare på. Trots ställningen 2-5 i slutperioden blev det ändå stor dramatik. Linköping jagade sig allt närmare och två sena reduceringar från Eric Björk och Gustav Fritzell tände hoppet.

Falun höll trots allt undan till uddamålsvinst och har nu 3-1 i matcher. Måndagens båda tvåmålsskyttar Enström och Galante visar riktig slutspelsform och för Linköping gäller det att stoppa duon. Seger ikväll är ett måste för östgötarna, samtidigt som Falun kan avgöra serien hemma i JALAS Arena.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Falun-Linköping via SSL Play.