Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Linköping
LIBK

Falun är redo för offensiva Linköping

2 april 2018 10:00
SSL-SLUTSPELET

Vi kan räkna med en offensiv batalj när semifinalspelet i SSL drar igång med mötet mellan Falun och Linköping. Båda lagen imponerade i sina kvartsfinalserier, och nu är det upp till bevis för att se vilket lag som tar sig till final.


Falun - Linköping

Måndag 17:00 Jalas Arena

Allt gick enligt plan i kvartsfinalen för Falun. Fyra raka segrar och 4-0 i matcher mot Dalen och avancemang till semifinal. Siffrorna talar sitt tydliga språk även om de tre första matcherna var oerhört jämna där slutperioden hela tiden innehöll avgörandet.

Falun visade sig dock starkast och nu ska man ta sig an Linköping. Frågan är om Alexander Galante Carlström och hans mannar har slipat på formen och vässat klorna, för att ta sig an Linköping också?

Linköping som har imponerat i SSL-slutspelet. 4-1 i matcher blev det i kvartsfinalserien mot fjolårsfinalisten Växjö. Linköping imponerade framförallt offensivt och bjöd på en bländande innebandy med många läckra mål och anfall.

Nu ställs man dock mot tuffast möjliga motstånd. De regerande mästarna, och Falun är ett lag som Linköping haft svårt för på sistone. Kommer trenden hålla i sig eller är trenden till för att brytas för östgötarna?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Falun-Linköping via SSL Play.