Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
IKSU
IKSU
Borta
Linköping
LIBK

"Målsättningarna är såklart höga"

8 mars 2018 14:15

För IKSU:s 19-åriga allroundspelare Myra Aggestål har speltiden ökat varje säsong sedan hon gick från IKSU ungdom till IKSU elit. Hon är nu inne på sin tredje säsong och inför matchen mot Linköping ger hon sin syn på serien som snart tar slut, målsättningen med slutspelet och hur hon lyckas vara "Årets kanslist" och en innebandyspelare på elitnivå.


Linköping gästar i sista seriematchen på hemmaplan på söndag. Vad minns du från senaste matchen på bortaplan som slutade 2-15?

Tyvärr var jag inte med på bortaplan mot Linköping så har inte mycket att berätta om den matchen mer än att det var kul att vi gjorde så många mål.

Snart dags för slutspel och efter Linköpingsmatchen är det endast en match kvar i serien (VästeråsRönnby på bortaplan). Hur tycker du att serien varit?

Jag tycker att serien varit rolig och tuff. Det känns som att vi började lite trevande samtidigt som vi mötte topplagen i början av säsongen. Vi har höjt nivån på allt och hittat rätt ju längre säsongen gått och det känns otroligt roligt att slutspelet snart drar igång

Vad är målsättningen i slutspelet?

Målsättningarna är såklart höga. Jag hoppas att vi i laget fortsätter på den höga nivån som vi visat på slutet och steppar upp ytterligare. När vi gör det vi ska så är det inte många lag som kan slå oss.

Sist men inte minst, du förtjänade att vinna "Årets Kanslist" enligt Emelie Wibron. Hur funkar det att kombinera ditt jobb som kanslist hos Ersboda SK med innebandyn?

Haha, ja det var snällt sagt av henne. För mig har det fungerat superbra, vilket jag är otroligt tacksam över. Jag kan styra jobbet lite för att det ska passa mig och innebandy, vilket passar perfekt för att jag ska prestera på planen.