Lördag
30 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Hemma
IKSU
IKSU
Borta
Linköping
LIBK

Joelsson och IKSU körde över Linköping

11 mars 2018 18:30
SSL Dam

Sofia Joelsson, Amanda Delgado Johansson och Cornelia Fjellstedt svarade alla för fyra poäng vardera idag när Linköping besegrades med 11-4. Joelsson är nu uppe i skytteligatoppen efter dagens tre mål.


IKSU - Linköping 11-4 (4-3,4-0,3-1)

Mål IKSU: Sofia Joelsson 3, Amanda Delgado Johansson 2, Alice Granstedt 2, Frida Norström, Malgorzata Pazio, Johanna Hultgren, Cornelia Fjellstedt

Mål Linköping: Julia Sidklev Persson, Lisa Stellansdottir, Caroline Hansen, Anna Wiman

Elva raka segrar var facit för IKSU inför mötet med tabelljumbon Linköping i IKSU Sportcenter. Då hade Sofia Joelsson och Amanda Delgado Johansson show, som båda är med i toppen av både poängligan och skytteligan. Gästerna var med i matchen i den första perioden och hämtade upp ett 3-1-underläge till 4-3. Men i den andra akten var det IKSU för hela slanten och efter två mål från Delgado Johansson, ett från Johanna Hultgren och Sofia Joelsson som gjorde sitt andra för kvällen stod det 8-3 inför den sista perioden.

Men Joelsson var inte klar än, i inledningen av den tredje perioden reducerade Linköping genom Anna Wiman därefter fullbordade Sofia Joelsson sitt hattrick genom att göra 9-4 till IKSU. Alice Granstedt gjorde sedan 10-4 i numerärt överläge och i slutminuterna passade hon fram till Cornelia Fjellstedt som fastställde resultatet till 11-4. Sofia Joelsson, Amanda Delgado Johansson och Cornelia Fjellstedt svarade alla för fyra poäng vardera idag. IKSU får nu ladda om till nästa helg då det ska göras upp vilka som kniper andraplatsen, IKSU eller Pixbo? I och med att KAIS Mora vann idag mot Warberg är seriesegern utom räckhåll.