Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Linköping
LIBK
Borta
Endre
END

Linköping söker trendbrott mot formstarkt Endre

19 januari 2018 15:00
Matchguide

Tabellfyran Endre blickar uppåt i tabellen när laget tar sig till Östergötland för möte med bottenlaget Linköping. Formsvagt bottenlag mot formstarkt topplag, kan Linköping rå på Endre under söndagen?


Linköping-Endre

Söndag 13:00 i Linköpings Sporthall

Fem senaste Linköping: F, F, F, F, F.

Fem senaste Endre: V, V, V, F, V.

Linköping har gått riktigt tungt på sistone. Laget har sju raka förluster, och dessvärre för Linköpings del så har det varit några riktiga storförluster. Laget har i de två senaste matcherna släppt in sju mål i respektive match och bara producerat totalt fem mål framåt i matcherna på Pixbo och Malmö. Linköping ligger just nu på trettondeplats i tabellen, på samma poäng som tolvan Warberg, och avslutningen på säsongen blir minst sagt viktig för östgötskorna.

Desto bättre har det då gått för söndagens motståndare, tabellfyran Endre, som har sex vinster på de sju senaste matcherna. Senast var det Rönnby som fick se sig besegrat med 6-2 och i Endres senaste match dessförinnan vann laget mot Jönköping med 5-2. Ett formstarkt Endre som kikar uppåt i tabellen, då samtliga tre lag som ligger före finns inom räckhåll. Samtidigt jagas Endre av tabellfemman IKSU, som bara är två poäng bakom.