Lördag
21 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Fredag
10 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Linköping
LIN

Efterlängtad seger för Karlstad

17 november 2017 21:47
SSL Dam

Karlstad kom till kvällens möte med fem raka förluster. Och i en otroligt jämn drabbning mot Linköping kunde värmlänningarna inkassera en efterlängtad trepoängare efter att ha vunnit med 3-1.


Karlstad - Linköping 3-1 (0-0,2-1,1-0)

Mål Karlstad: Amanda Berggren, Jessika Eriksson, Luize Bilinska

Mål Linköping: Amanda Ljunggren

Det var länge mållöst mellan Karlstad och Linköping, och det skulle dröja tre och en halv minut in i den andra perioden tills vi fick bevittna det första målet. Jessika Eriksson spelade fram till Amanda Berggren som satte första målet för kvällen. Bara drygt två minuter senare höll Berggren och Eriksson sig framme igen, men denna gång var det ombytta roller. Jessika Eriksson gjorde 2-0 med assist från Berggren. Men den glädjen blev kortvarig för inte ens en minut senare kunde gästerna göra sitt första, och enda, mål för kvällen.

I slutsekunderna av den andra perioden drog gästerna Amanda Boström på sig en utvisning för slag. Detta innebar att värmlänningarna skulle starta den sista perioden i numerärt överläge och det tog man till vara på. Luize Bilinska satte Karlstads sista mål för kvällen och har nu gjort mål i tre av de fyra senaste matcherna. Samtidigt som Amanda Berggren har nätat i de tre senaste.