Lördag
30 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Onsdag
24 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Linköping
LIBK

Efterlängtad seger för Karlstad

17 november 2017 21:47
SSL Dam

Karlstad kom till kvällens möte med fem raka förluster. Och i en otroligt jämn drabbning mot Linköping kunde värmlänningarna inkassera en efterlängtad trepoängare efter att ha vunnit med 3-1.


Karlstad - Linköping 3-1 (0-0,2-1,1-0)

Mål Karlstad: Amanda Berggren, Jessika Eriksson, Luize Bilinska

Mål Linköping: Amanda Ljunggren

Det var länge mållöst mellan Karlstad och Linköping, och det skulle dröja tre och en halv minut in i den andra perioden tills vi fick bevittna det första målet. Jessika Eriksson spelade fram till Amanda Berggren som satte första målet för kvällen. Bara drygt två minuter senare höll Berggren och Eriksson sig framme igen, men denna gång var det ombytta roller. Jessika Eriksson gjorde 2-0 med assist från Berggren. Men den glädjen blev kortvarig för inte ens en minut senare kunde gästerna göra sitt första, och enda, mål för kvällen.

I slutsekunderna av den andra perioden drog gästerna Amanda Boström på sig en utvisning för slag. Detta innebar att värmlänningarna skulle starta den sista perioden i numerärt överläge och det tog man till vara på. Luize Bilinska satte Karlstads sista mål för kvällen och har nu gjort mål i tre av de fyra senaste matcherna. Samtidigt som Amanda Berggren har nätat i de tre senaste.