Lördag
21 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Fredag
10 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
05 Sep 1 match
Fredag
18 Sep 1 match
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Linköping
LIN

Linköping jagar topplacering mot Storvreta

28 februari 2018 11:30
Matchguide

Båda lagen visar storform - nu ska Storvreta och Linköping mäta krafterna. Östgötarna har vittring på toppkvartetten och hoppas nå hemmaplansfördel till slutspelet.


Storvreta - Linköping

Onsdag 19:00 IFU Arena

Fem senaste Storvreta: V, V, V, V, V

Fem senaste Linköping: V, V, V, F, V

Linköping har verkligen hittat rätt - i synnerhet på hemmaplan. I sina fyra senaste matcher hemma i Sporthallen har det blivit seger och formen pekar klart uppåt för laget. Helgen blev visserligen dramatisk, men Sirius kunde till slut slås tillbaka med 3-2 efter bland annat två assist genom Matej Jendrisak.

Det var Linköpings fjärde vinst på de fem senaste och östgötarna har kontakt med toppskiktet. Med tre matcher kvar är laget femma, bara en poäng från toppkvartetten och de platser som ger hemmaplansfördel i slutspelet. Ett av de lag som sitter inne på just en sådan placering är Storvreta.

Uppsalagänget lär dock inte vara alltför bekymrade av Linköping, istället är det Falun som ska hållas bakom. Duon gör upp om seriesegern och i skrivande stund har Storvreta greppet om förstaplatsen. Vägen dit har gått genom tio vinster i följd, en segerstreak som inger respekt. I söndags besegrades JIK med 8-4 och ikväll ställer Storvreta upp i hemmaborgen på nytt.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Storvreta-Linköping via SSL Play.