Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Linköping
LIBK

Linköping jagar topplacering mot Storvreta

28 februari 2018 11:30
Matchguide

Båda lagen visar storform - nu ska Storvreta och Linköping mäta krafterna. Östgötarna har vittring på toppkvartetten och hoppas nå hemmaplansfördel till slutspelet.


Storvreta - Linköping

Onsdag 19:00 IFU Arena

Fem senaste Storvreta: V, V, V, V, V

Fem senaste Linköping: V, V, V, F, V

Linköping har verkligen hittat rätt - i synnerhet på hemmaplan. I sina fyra senaste matcher hemma i Sporthallen har det blivit seger och formen pekar klart uppåt för laget. Helgen blev visserligen dramatisk, men Sirius kunde till slut slås tillbaka med 3-2 efter bland annat två assist genom Matej Jendrisak.

Det var Linköpings fjärde vinst på de fem senaste och östgötarna har kontakt med toppskiktet. Med tre matcher kvar är laget femma, bara en poäng från toppkvartetten och de platser som ger hemmaplansfördel i slutspelet. Ett av de lag som sitter inne på just en sådan placering är Storvreta.

Uppsalagänget lär dock inte vara alltför bekymrade av Linköping, istället är det Falun som ska hållas bakom. Duon gör upp om seriesegern och i skrivande stund har Storvreta greppet om förstaplatsen. Vägen dit har gått genom tio vinster i följd, en segerstreak som inger respekt. I söndags besegrades JIK med 8-4 och ikväll ställer Storvreta upp i hemmaborgen på nytt.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Storvreta-Linköping via SSL Play.