Lördag
21 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Fredag
10 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
05 Sep 1 match
Fredag
18 Sep 1 match
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Linköping
LIN

Storvreta dominerade mot Linköping

28 februari 2018 21:30
SSL Herr

Gästande Linköping fick det tufft mot serieledande Storvreta under onsdagen. Trots att östgötarna tog ledningen var det sedan full fart för hemmalaget som segrade med 9-1. Som i och med kvällens trepoängare skapar sig en liten lucka ner till Falun på andraplatsen.


Storvreta-Linköping 9-1 (5-1,0-0,4-0)

Mål Storvreta: Henrik Stenberg 3, Valdemar Ahlroth 2, Victor Andersson, Emil Helmrich, Nicklas Paulsson, Albin Sjögren

Mål Linköping: Yousif Touma

Gästande Linköping har efter en stark avslutning skaffat sig ett ypperligt läge för att slåss om hemmafördel i slutspelet. Det var gästerna som öppnade starkast och Yousif Touma såg till att Linköping tog ledningen efter halva den första perioden. Då visade serieledarna varför det är de som ligger i toppen av tabellen. Inom loppet av två och en halv minut hade hemmalaget gått upp till en 4-1-ledning, där firma Samuelsson/Ahlroth svarade för två av målen. Valdemar Ahlroth som målskytt och Mattias Samuelsson som assistgörare.

Efter en mållös och något jämnare mittenakt var det sedan stor dominans från hemmalaget i den sista perioden. Storvreta utökade ledningen till 9-1, vilket också blev slutresultatet. I och med att Falun endast plockade en poäng mot Pixbo under kvällen gör Storvreta nu ett litet ryck i toppen och leder nu med sex poäng före Falun. Henrik Stenberg och Valdemar Ahlroth fortsätter att bygga på sina poängsviter efter att ha gjort tre respektive två mål ikväll. Stenberg är nu uppe i åtta raka matcher och Ahlroth har gjort poäng i tolv raka matcher.