Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Linköping
LIBK
Borta
Sirius
SIR

Ny storseger för Linköping eller tar Sirius hyperviktiga poäng?

23 februari 2018 15:00
Matchguide

Sirius åker till Linköping för att slåss med näbbar och klor för den där sista slutspelsplatsen. Uppsalalaget ställs mot ett Linköping som har vräkt in mål på sistone och kommer med gott självförtroende till hemmamatchen.


Linköping-Sirius

Söndag 16:00 i Linköpings Sporthall

Fem senaste Linköping: V, V, F, V, F.

Fem senaste Sirius: F, V, V, V, F.

Linköping kommer från två relativt bekväma segrar mot jumbon Thorengruppen och nästjumbon AIK, där östgötarna fick spela ut och bygga offensivt självförtroende. 15 mål framåt blev det på de två matcherna och sylvassa duon Felix Lanver och Gustav Fritzell fick näta rikligt. Fyra mål från Lanvers klubba på de två matcherna och Fritzell hade i sin tur tre mål och en assist. I matchen innan AIK-segern blev det förlust mot Dalen och det återstår att se om Linköping nu i helgen även kan plocka en trepoängare mot ett lag som inte befinner sig i tabellens absoluta bottenskikt.

För söndagens motståndare Sirius slåss om en slutspelsplats från sin niondeposition, en poäng bakom åttan Dalen. Varje poäng är såklart hyperviktig i den kampen som även nykomlingen Jönköping i allra högsta grad är inblandad i. Jönköping är en poäng bakom Sirius. Uppsalalaget hade tre raka vinster innan man i förra matchen åkte på en förlust mot Helsingborg. Kan de studsa tillbaka och skaka Linköping för en ny push mot den där slutspelsplatsen?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Linköping-Sirius via SSL Play.