Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Dalen
DAL
Borta
Linköping
LIBK

Dalen ska försvara slutspelsplats och ta revansch mot Linköping

9 februari 2018 15:00
Matchguide

Dalen är jagat av både Sirius och Jönköping, båda möts under söndagen i kamp om den sista attraktiva slutspelsplatsen. Umeålaget ställs under söndagen mot ett Linköping, och man söker revansch efter suddenförlusten senast.


Dalen - Linköping

Söndag 17.00 Umeå Energi Arena

Fem senaste Dalen: F, F, F, F, V

Fem senaste Linköping: V, F, V, V, F

Dalen ligger i skrivande stund på en åttondeplats i tabellen och ska nu försvara den när Linköping kommer på besök. Både Sirius och Jönköping, smålänningarna som ligger på samma poäng som Dalen, möts nämligen under söndagen och vill det sig illa kan det vara så att umeålaget blir av med slutspelsplatsen under söndagen. För att undvika detta gäller det att studsa tillbaka till vinnarspåret efter fyra raka förluster på de fem senaste matcherna. Det är umeålagets längsta förlustsvit hittills denna säsong och den ska man nu se till att bryta när Linköping kommer på besök.

Tabellfemman Linköping har på de fem senaste matcherna tre vinster och två förluster. Östgötarna som har 45 inspelade poäng har två poäng ned till Mullsjö på sjätteplatsen och två poäng till fyran Växjö. Gustav Fritzell var glödhet senast mot Helsingborg och svarade för två mål och fem assist. Även Matej Jendrisak svarade för säsongens poängbästa match senast när han svarade för sex poäng, tre mål och tre assist.

Nu står möte nummer två för dörren och sist var det en jämn batalj vi fick bevittna i Linköpings Sporthall, men till slut vann hemmalaget efter att Martin Hovlund klivit fram och avgjort 24 sekunder in i förlängningen. Kan Dalen ta revansch och knipa alla poäng på söndag?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Dalen-Linköping via SSL Play.