Lördag
21 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Fredag
10 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Linköping
LIN

Kan Linköping gå om tabelltrean Pixbo?

19 januari 2018 15:00
Matchguide

Räkna med ett jämnt möte när Pixbo tar emot Linköping under lördagen. I de tidigare mötena under säsongen har Pixbo vunnit en och Linköping en. Det skiljer dessutom bara tre poäng mellan lagen i toppen av tabellen, och östgötarna jagar nu för att gå om.


Pixbo - Linköping

Lördag 16.00 Wallenstamhallen

Fem senaste Pixbo: F, V, F, F, V

Fem senaste Linköping: V, V, F, F, V

Pixbo har haft det tufft de senaste matcherna och har på de fem senaste matcherna förlorat tre och vunnit två. I det senaste mötet mot Jönköping krigade man till sig en poäng efter att ha gjort två mål på åtta sekunder i slutminuten. Dessutom har man gett blandat resultat på hemmaplan och formen från de fem senaste speglar även resultaten för de fem senaste hemmamatcherna, tre förluster och två vinster. Hemmalaget ligger just nu på en tredjeplats i tabellen, vilket kan komma att ändras efter lördagens match mot Linköping. Östgötarna ligger nämligen endast tre poäng efter och kan gå om med bättre målskillnad.

På de fem senaste matcherna har Linköping en vinst mer än Pixbo och har visat en fin form på bortaplan med sju vinster på elva bortamatcher. Felix Lanver levererar fortfarande och har på de tre senaste matcherna svarat för fem mål och en assist. En som däremot fick gå poänglös från det senaste mötet var Gustav Fritzell som innan mötet mot Höllviken svarat för poäng i åtta raka matcher.

Det har varit jämna drabbningar mellan Pixbo och Linköping tidigare under hösten. I det första mötet vann Linköping borta med 7-5. Pixbo tog sedan revansch i Östergötland den 17 december och vann med 8-6. Vem går segrande ur den viktiga lördagsstriden?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Pixbo-Linköping via SSL Play.