Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Linköping
LIBK

Mullsjö vill gå om formstarkt Linköping

8 december 2017 15:00
Matchguide

Mullsjö har en ojämn formkurva bakom sig och nu kommer ett formstarkt Linköping på besök i Nyhemshallen. Noterbart är att det nu bara skiljer en poäng mellan de båda lagen, vem drar det längsta strået på söndag?


Mullsjö-Linköping

Söndag 17.00 Nyhemshallen

Fem senaste Mullsjö: F, V, F, V, F

Fem senaste Linköping: V, F, V, V, V

Mullsjö har blandat och gett den senaste tiden efter att ha haft fem raka segrar. Senast förlorade man snöpligt mot tabelltrean Pixbo med uddamålet. Dessförinnan drog Mullsjö det längsta strået när man besegrade Jönköping med 7-6 efter förlängning. Nu har det blivit dags för nästa utmaning när formstarka Linköping gästar Nyhemshallen.

På de fem senaste matcherna har Linköping endast förlorat en match. Den kom för två omgångar sedan mot Växjö som efter mycket om och med kunde vinna med 4-3. Östgötarna studsade tillbaka på vinnarspåret omgående och vann under tisdagen mot Jönköping med 8-2. Det är viktiga poäng på spel för Linköping som ligger på en fjärdeplats i tabellen, samtidigt som tabelltrean Pixbo och femman Växjö drabbas samman idag också. Dessutom är Mullsjö bara en poäng efter på en sjätteplats.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Linköping via SSL Play.