Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Hemma
Linköping
LIBK
Borta
Storvreta
STO

Frälser Martin Karlsson Linköping igen?

15 november 2017 11:30
Matchguide

Fem poäng stod powerforwarden Martin Karlsson för när Linköping stod för en makalös vändning mot Sirius i helgen. Kan forwarden gå i bräschen för östgötarna i hemmamötet mot formtoppade Storvreta.


Linköping - Storvreta

Onsdag 18.30 Sporthallen

Fem senaste Linköping: V, F, V, F, V

Fem senaste Storvreta: V, V, V, F, V

Linköping var på väg mot andra raka förlusten i bortamötet med Sirius i helgen. Efter knappt halva matchen ledde Uppsalalaget med 4-1 men sedan hände något. Tio raka mål för östgötarna såg till att laget reste hem med samtliga tre poäng. Detta kan laget till stor del tacka rivjärnet Martin Karlsson för som stod för två mål och tre assist. Där kan vi snacka om islossning för Karlsson som inför matchen endast gjort sju poäng.

– Det var skönt, man vill visa att man finns och att man inte är en 28-åring på väg ner i graven, sa Karlsson till Aftonbladet efter matchen. En seger för östgötarna på onsdagen skulle innebära att de endast är tre poäng bakom Storvreta och dessutom blir att räkna med.

Storvreta ångar på och har vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Laget har dessutom inga större problem med att göra mål då laget hängt 20 kassar de två senaste matcherna. 10 mål mot Växjö följdes upp med lika många borta mot Jönköping i helgens 10-6-seger på bortaplan. 17-årige forwarden Michael Jansson noterades där för tre av målen. Uppsalalaget är en poäng efter serieledande Falun inför onsdagen och vill ta tre poäng för att hänga på i toppen av tabellen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Linköping-Storvreta via SSL Play.