Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Linköping
LIBK

Kan Joakim Olsson fälla Linköping?

10 november 2017 15:00
Matchguide

Självförtroende mot revanschlusta, Joakim Olsson mot Gustav Fritzell. Mötet mellan Sirius och Linköping under söndagen innehåller massor av härliga ingredienser.


Sirius - Linköping

Söndag 16.30 IFU Arena A

Fem senaste Sirius: V, F, F, F, V

Fem senaste Linköping: F, V, F, V, F

Sirius vann innan landslagsuppehållet när Helsingborg besegrade med 5-4 efter förlängning. Uppsalalagets Peter Berlin och Johan Erisson stod för två mål vardera och återigen klev poängkungen Joakim Olsson fram med två assist när Sirius bröt en tre matcher långförlustsvit. Den 29-årige forwarden Olsson har gjort 18 poäng på åtta matcher och ligger tvåa i poängligan. I fjol stod Olsson för 54 poäng hos AIK och är på god väg att toppa den starka noteringen den här säsongen. Kan Sirius och Olsson rida på vågen och skölja över gästande Linköping på söndagen?

Östgötarna Linköping har en förlust i ryggen och dessutom tre på de fem senaste matcherna. I senaste matchen föll klubben borta mot Team Thorengruppen, en blek insats från Linköping som nu är rejält revanschsuget. Hos östgötarna handlar det mesta i anfallsväg om firma Matej Jendrisak och Gustav Fritzell. I en längre intervju med SSL.se berättar Fritzell om samarbetet. Hittils har duon gjort 33 poäng och nu siktar de på att fälla ännu ett lag.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Sirius-Linköping via SSL Play.