Lördag
09 Feb 1 match
Onsdag
13 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Tisdag
26 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Tisdag
05 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Sjögren tillbaka i Linköping

7 februari 2018 21:19
SSL dam

Studierna tog Stina Sjögren ända till Storbritannien under hösten, men nu är hon tillbaka och redo för SSL-utmaningen igen. Läs en intervju med henne inför fredagens viktiga hemmamatch mot Rönnby Västerås


Tillbaka efter en utbytestermin i Swansea, hur mycket har du saknat innebandyn?

-Ja, äntligen tillbaka! Jag har saknat innebandyn väldigt mycket, det har varit jobbigt att se matcherna från sidan eller bara se ett resultat, men samtidigt känna att det inte finns någon möjlighet att påverka. Även om jag har haft kontakt med tjejerna för att hela tiden hänga med i lagets utveckling så är delaktigheten ganska liten, och det är såklart tungt.

Hur har träningen sett ut under din tid där?

-Storbritannien är väl inte direkt kända för någon innebandy, så därför har träningen med klubba och boll varit i princip obefintlig. Har lagt ett starkt fokus på kondition, styrka och explosivitet för att fysiskt vara redo att köra igen. Har fått fantastisk hjälp med träningsupplägg av lagets fysioterapeutstudent Marcus, vilket har uppskattats otroligt. Hösten har varit min försäsong. Jag var hemma över jul och körde klubba och boll med laget vilket var skönt. Nu har jag även hunnit med lite extra teknikpass för att komma ifatt sedan jag kom tillbaka.

På fredag möter ni Rönnby, det lag du kom ifrån inför din debut i superligan 2015. Hur laddad är du?

-Jag är supertaggad, men också väldigt nervös. Träningarna har gått bra sen jag kom hem, men de är länge sen man hade ”match -känslan. Är väldigt taggad på att spela och att få vara delaktig igen, sen är det såklart alltid lite extra att möta sin gamla klubb.

Vad kommer du kunna bidra med till laget med denna tid som är kvar av serien?

-Jag hoppas kunna bidra med mycket energi, glädje och ett stort fokus. Hoppas även kunna bidra med ett enormt slit för att varje match ska gå i vår favör. Nu kanske man även vågar säga att man får bidra med lite rutin nu när det flyttats upp många unga spelare, haha.