Tisdag
20 Mar 1 match
Fredag
23 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Måndag
02 Apr 1 match
Onsdag
04 Apr 1 match
Fredag
06 Apr 1 match
Måndag
09 Apr 1 match
Onsdag
11 Apr 1 match
Onsdag
19 Sep 1 match
Söndag
23 Sep 1 match
Onsdag
26 Sep 1 match
Söndag
30 Sep 1 match
Onsdag
03 Okt 1 match
Söndag
07 Okt 1 match
Lördag
27 Okt 1 match
Onsdag
31 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Onsdag
07 Nov 1 match
Söndag
11 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Lördag
15 Dec 1 match
Fredag
21 Dec 1 match
Lördag
29 Dec 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Onsdag
09 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match

Sjögren tillbaka i Linköping

7 februari 2018 21:19
SSL dam

Studierna tog Stina Sjögren ända till Storbritannien under hösten, men nu är hon tillbaka och redo för SSL-utmaningen igen. Läs en intervju med henne inför fredagens viktiga hemmamatch mot Rönnby Västerås


Tillbaka efter en utbytestermin i Swansea, hur mycket har du saknat innebandyn?

-Ja, äntligen tillbaka! Jag har saknat innebandyn väldigt mycket, det har varit jobbigt att se matcherna från sidan eller bara se ett resultat, men samtidigt känna att det inte finns någon möjlighet att påverka. Även om jag har haft kontakt med tjejerna för att hela tiden hänga med i lagets utveckling så är delaktigheten ganska liten, och det är såklart tungt.

Hur har träningen sett ut under din tid där?

-Storbritannien är väl inte direkt kända för någon innebandy, så därför har träningen med klubba och boll varit i princip obefintlig. Har lagt ett starkt fokus på kondition, styrka och explosivitet för att fysiskt vara redo att köra igen. Har fått fantastisk hjälp med träningsupplägg av lagets fysioterapeutstudent Marcus, vilket har uppskattats otroligt. Hösten har varit min försäsong. Jag var hemma över jul och körde klubba och boll med laget vilket var skönt. Nu har jag även hunnit med lite extra teknikpass för att komma ifatt sedan jag kom tillbaka.

På fredag möter ni Rönnby, det lag du kom ifrån inför din debut i superligan 2015. Hur laddad är du?

-Jag är supertaggad, men också väldigt nervös. Träningarna har gått bra sen jag kom hem, men de är länge sen man hade ”match -känslan. Är väldigt taggad på att spela och att få vara delaktig igen, sen är det såklart alltid lite extra att möta sin gamla klubb.

Vad kommer du kunna bidra med till laget med denna tid som är kvar av serien?

-Jag hoppas kunna bidra med mycket energi, glädje och ett stort fokus. Hoppas även kunna bidra med ett enormt slit för att varje match ska gå i vår favör. Nu kanske man även vågar säga att man får bidra med lite rutin nu när det flyttats upp många unga spelare, haha.