Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Fri entré i viktiga Warbergsmötet på söndag

19 februari 2020 09:30

Allt ljus var på Felix Lanver efter hans sagolika åtta mål borta mot Helsingborg senast. I "skymundan" tog Linköping sin sjunde raka vinst och på söndag i hemmamatchen mot Warberg hoppas vi på storpublik då det vankas gratismatch tack vare våra samarbetspartners!


På söndag har Linköping chansen att ta sin åttonde raka vinst när man möter Warberg hemma i Sporthallen. Man gör det förhoppningsvis inför en storpublik då det är fri entré i Sporthallen tack vare våra samarbetspartners. Så se till att ta er till hallen i tid då det lär bli mycket folk på plats.

Felix Lanver är Superligaspelaren det pratats allra mest om sedan förra helgen. Att göra åtta mål i en betydelsefull och förhållandevis jämn Superligamatch (Linköping vann till slut med 10-5) är en svårslagen bedrift och att nu Lanver skrev in sig i historieböckerna har uppmärksammats stort i både innebandy och riksmedia.

Superligatabellen är ruskigt jämn och faktum är att Linköping fortsatt har stor chans att knipa den åtråvärda fjärdeplatsen (hemmaplansfördel i kvartsfinalspelet) men samtidigt så måste poängen fortsätta trilla in för att inte riskera att missa hela slutspelsfesten.

Med fem omgångar kvar av SSL så skiljer det nämligen endast sex poäng mellan fyran (Mullsjö) och nian (Växjö). Så de kommande veckorna avgör vilket av de sex lagen på platserna 4-9 som får hemmaplansfördel i slutspelet och vilket som helt missar säsongens höjdpunkt.

Form, motstånd och hemma eller bortaplan är faktorer som kommer att spela in nu när tabellen slutligen skall fastställas. Linköping har tre hemmamatcher (Warberg, Visby och Kalmarsund) kvar och två på bortaplan (Växjö och Pixbo) och med tanke på Linköpings fina form bör ju en slutspelsplats vara inom räckhåll, men än är det för tidigt att ropa hej.

Söndagens motståndare Warberg ligger just nu på nedflyttningsplats men man har givetvis inte på något sätt givit upp och fortsatt finns det stora chanser att kravla sig förbi Höllviken ovan nedflyttningsstrecket då endast fyra poäng skiljer lagen. Så räkna med ett taggat Warberg på söndag.

I Linköpingslägret är det muntra tongångar och vinstsviten ger ett fint självförtroende. Förutom Felix Lanvers galna målshow senast så stod Simon Palmén för hela fem assist i den matchen. Dessutom var glädjande nog landslagsstjärnan Oskar Hovlund tillbaka i matchen mot Helsingborg efter att ha saknats några matcher. Så Linköping går in till Warbergsmatchen med bästa förutsättningar. Vi ses på söndag!!!

Linköping vs Warberg söndag 23/2 kl 16:00 - Linköpings Sporthall -FRI ENTRÉ