Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
15 Aug 1 match
Fredag
21 Aug 1 match
Söndag
23 Aug 1 match
Lördag
05 Sep 1 match
Lördag
12 Sep 1 match
Fredag
18 Sep 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Lördag
10 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 1 match
Onsdag
28 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Lördag
14 Nov 1 match
Onsdag
18 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Söndag
13 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Söndag
27 Dec 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 1 match
Lördag
16 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 1 match
Torsdag
28 Jan 1 match

Fri entré i viktiga Warbergsmötet på söndag

19 februari 2020 09:30

Allt ljus var på Felix Lanver efter hans sagolika åtta mål borta mot Helsingborg senast. I "skymundan" tog Linköping sin sjunde raka vinst och på söndag i hemmamatchen mot Warberg hoppas vi på storpublik då det vankas gratismatch tack vare våra samarbetspartners!


På söndag har Linköping chansen att ta sin åttonde raka vinst när man möter Warberg hemma i Sporthallen. Man gör det förhoppningsvis inför en storpublik då det är fri entré i Sporthallen tack vare våra samarbetspartners. Så se till att ta er till hallen i tid då det lär bli mycket folk på plats.

Felix Lanver är Superligaspelaren det pratats allra mest om sedan förra helgen. Att göra åtta mål i en betydelsefull och förhållandevis jämn Superligamatch (Linköping vann till slut med 10-5) är en svårslagen bedrift och att nu Lanver skrev in sig i historieböckerna har uppmärksammats stort i både innebandy och riksmedia.

Superligatabellen är ruskigt jämn och faktum är att Linköping fortsatt har stor chans att knipa den åtråvärda fjärdeplatsen (hemmaplansfördel i kvartsfinalspelet) men samtidigt så måste poängen fortsätta trilla in för att inte riskera att missa hela slutspelsfesten.

Med fem omgångar kvar av SSL så skiljer det nämligen endast sex poäng mellan fyran (Mullsjö) och nian (Växjö). Så de kommande veckorna avgör vilket av de sex lagen på platserna 4-9 som får hemmaplansfördel i slutspelet och vilket som helt missar säsongens höjdpunkt.

Form, motstånd och hemma eller bortaplan är faktorer som kommer att spela in nu när tabellen slutligen skall fastställas. Linköping har tre hemmamatcher (Warberg, Visby och Kalmarsund) kvar och två på bortaplan (Växjö och Pixbo) och med tanke på Linköpings fina form bör ju en slutspelsplats vara inom räckhåll, men än är det för tidigt att ropa hej.

Söndagens motståndare Warberg ligger just nu på nedflyttningsplats men man har givetvis inte på något sätt givit upp och fortsatt finns det stora chanser att kravla sig förbi Höllviken ovan nedflyttningsstrecket då endast fyra poäng skiljer lagen. Så räkna med ett taggat Warberg på söndag.

I Linköpingslägret är det muntra tongångar och vinstsviten ger ett fint självförtroende. Förutom Felix Lanvers galna målshow senast så stod Simon Palmén för hela fem assist i den matchen. Dessutom var glädjande nog landslagsstjärnan Oskar Hovlund tillbaka i matchen mot Helsingborg efter att ha saknats några matcher. Så Linköping går in till Warbergsmatchen med bästa förutsättningar. Vi ses på söndag!!!

Linköping vs Warberg söndag 23/2 kl 16:00 - Linköpings Sporthall -FRI ENTRÉ