Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Tack Felix och Adam!

9 april 2020 15:56

Felix Lanver och Adam Zetterström lämnar Linköping Innebandy för nya utmaningar. Linköping Innebandy tackar båda dessa rightfattade forwards för deras fina insatser i klubben och önskar dem stort lycka till framöver!


Felix Lanver är en egen produkt som gått hela vägen genom alla Linköpings steg och nu funnits med under sex säsonger i Superligalaget. Han kom upp som stortalang till Linköpings SSL-lag redan som 17-åring då han vunnit i princip allt som går att vinna med sitt ungdomslag i Linköping. Lanver har spelat över 200 SSL-matcher för klubben och producerat inte mindre än 153 poäng. Rightforwarden har haft några riktigt fina perioder där säsongen 17/18 sticker ut lite extra då han stod för mäktiga 43 mål och 62 poäng och då var med i den absoluta måltoppen i SSL. Två SM finaler 2015 och 2016 har det också blivit för Felix i Linköpingströjan. Men även denna säsongs otroliga prestation när han gjorde åtta mål i en och samma match mot Helsingborg lär vi minnas väldigt länge. Vi säger stort tack till Felix för allt han gjort för klubben.

Även Adam Zetterström lämnar nu klubben. Adam tog sig till Linköpings SSL-trupp från Malmköping via Innebandygymnasiet och division 1 spel med Linköping FBC. Med sju säsonger i klubben varav fyra med SSL spel har Zäta varit en profil i klubben. Toppnoteringen kom säsongen 18/19 då Adam stod för 33 SSL poäng. Nu går Zetterström vidare med spel för allsvenska Onyx dit han var utlånad en kortare period förra säsongen.

-Jag vill tacka både Felix och Adam för deras tid i klubben och jag önskar dem båda stort lycka till i deras framtida innebandysatsningar, säger sportchef Johan Fredriksson nu när det står klart att rightduon lämnar klubben.