Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Websändning från träningsmötet med JIK på lördag

11 augusti 2020 20:24

På lördag kl 14:00 möter Linköping SSL-herrar Jönköping hemma i Sporthallen. Många är sugna att följa Linköpings nya spelare och glädjande nog så kommer säsongens första träningsmatch att websändas via Solidsport.


Efter en lång försäsong är Linköping framme vid första träningsmatchen för säsongen. JIK kommer på besök till Sporthallen och tränare Johan Astbrant ser fram mot matchen.

-Det ska bli rikigt kul att nu på allvar få börja resan med nya truppen.

Många Linköpingsfans ser framförallt fram mot att se de nya spelarna från Schweiz (Bischofberger och Känzig) och Tjeckien (Rypar) och Astbrant är imponerad av trion trots att de enbart varit i Linköping en vecka.

-Ja, det är väldigt kort tid jag sett dem på träning men det ser riktigt intressant ut och att kalla dem klassvärvningar är ingen underdrift, säger Asta.

Jönköping å sin sida fick ett glatt besked i veckan när viktige och rutinerade Rikard Hessmer valde att satsa vidare i SSL.

Matchen websänds med kommentator via Solidsport här finns länken till matchen websändning

Nu är det också klart att Linköping kommer att spela ytterligare två träningsmatcher i Kalmar. Fredag 21 augusti möter man tjeckiska Bohemians och söndag 23 augusti är det SSL-rivalen Kalmarsund som står för motståndet. Matcherna i Kalmar websänds också länk till sändningen

Linköping vs Jönköping lördag 15 aug kl 14:00 (träningsmatch #1)