Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

Tre hemmamatcher på sex dagar!

2 februari 2022 13:16

Måndag, onsdag och lördag. Nästa vecka innebär hemmafest för Linköping som i tur och ordning möter Växjö, Sirius och Mullsjö i Sporthallen - tre lag Linköping redan slagit borta denna säsong. Poäng behövs i den superjämna tabellen och givetvis hoppas vi på så mycket publik som möjligt!


Linköping åkte på en förlust i gårdagens bortamöte med Falun efter en turbulent uppladdning där två backar försvann sent p.g.a. Covid. Men nu är det som tur är några dagars uppehåll så laget hinner ladda om.

-Det blir en tuff vecka med slutspelskänsla när det är så kort tid mellan matcherna. Det kommer handla om att vi laddar på fullt inför varje match både mentalt och fysiskt och sedan är noggranna med återhämtningen mellan matcherna. Det känns både bra och kul att alla matcher är på hemmaplan, kommenterar Linköpings tränare David Gillek de tre hemafighterna.

På måndag väntar Växjö som haft en klart uppåtgående trend på slutet och nu är ynka två poäng bakom Linköping på en sjätteplats i tabellen. Här kan vi definitivt räkna med en tuff batalj där inget av lagen kommer att vika ned sig.

Onsdag i nästa vecka är det jumbon Sirius som gäller. Visst finns det fortsatt en teoretisk chans att Uppsalalaget ska kunna hänga kvar men allt annat än tre poäng för Linköping i denna match är en missräkning.

Veckan avslutas på lördag då Linköping tar sig an Mullsjö. Båda lagen har just nu 33 poäng och ligger trea och fyra i tabellen. Så något annat än ett innebandykrig om poängen på lördagkväll är inte att vänta sig.

För tillfället råder fortsatt restriktioner runt matchevenemangen där max 500 åskådare får plats. Så det gäller att vara på hugget om man vill se matcherna live. Men håll också ögonen öppna om restriktionerna släpps inom kort.