Fredag
09 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Torsdag
15 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Söndag
18 Mar 1 match
Tisdag
20 Mar 1 match
Fredag
23 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Måndag
02 Apr 1 match
Onsdag
04 Apr 1 match
Fredag
06 Apr 1 match
Måndag
09 Apr 1 match
Onsdag
11 Apr 1 match

Inför Pixbo borta i kväll 19:00

11 oktober 2017 10:53
SSL HERR

Linköping vill snabbt studsa tillbaka efter den något onödiga förlusten mot Höllviken senast. Matcherna borta mot Pixbo är alltid svåra och Linköping behöver garanterat spela på topp för att rubba hemmalaget.


Duell väntar mellan Gustav Fritzell som är etta i poängligan på 11 poäng och Max Wahlgren i Pixbo som är tvåa på 10 poäng. En annan fråga är om unge backen William Westerdahl (född 1999) får lira igen? Det blev ju SSL debut mot Höllviken senast för Westerdahl och ikväll får Linköping klara sig utan sjuka backen Martin Hovlund.

-Jag är nöjd med vad jag presterade i debuten, det var riktigt roligt att jag fick chansen så här tidigt in på säsongen, kommenterar Westerdahl sin debut.

-Om vi är med från start och spelar vårt spel i 60 minuter så kommer vi plocka med oss tre poäng från Göteborg, fortsätter Westerdahl om vinstchanserna i kväll.

Läget i laget (Linköping): Martin Hovlund är sjuk och spelar inte ikväll.

Motståndarkollen Pixbo: Pixbo har öppnat årets serie starkt, bara förlust mot Växjö så här långt. Nye tränaren Jonas Eliasson (kom från Pixbos damlag) verkar snabbt ha funnit harmoni i gruppen och fått fart på en hel del nya spelare i truppen. Tappet av skarpskytten Patrik Malmström verkar inte alltför kännbart då Max Wahlgren sätter dit bollarna och evigt unge Daniel Calebsson fortsätter leverera. Landslagsbacken Martin Östholms form är fortsatt något dunkel men det ser ut som den hårdskjutande norrlänningen är på gång. Avstängningen (8 matcher) för Linus Henriksson lär självklart märkas i längden. Det enda negativa är väl att publiktillströmningen till Pixbos hemmamatcher fortsatt är usel (sämst i SSL).