Lördag
21 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Fredag
10 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
05 Sep 1 match
Fredag
18 Sep 1 match

Linköping möter Höllviken hemma redan på ons kl 19

10 februari 2020 10:06

Linköping är just nu stekheta med fem raka vinster och redan på onsdag möter man Höllviken nu när Superligan går mot sin upplösning. Linköping vill fortsätta sin marsch uppåt i tabellen medan skåningarna fortsatt fightas för att förnya sitt SSL-kontrakt


Linköping har verkligen fått upp ångan och uppehållet för VM-kval verkade inte ha stört laget som i lördags tog sin femte raka Superligaseger när man relativt enkelt besegrade Dalen (6-3) hemma i Sporthallen.

Dalen hade visserligen ledningen med 1-0 efter en jämn inledningsperiod. Men från och med andra perioden var det Linköping som ägde matchen. Extra intressant var att Linköping visade upp sin stora bredd då både fixstjärnan Oskar Hovlund (skadad) och bäste målskytten Olle Abrahamsson (sjuk) saknades mot Dalen. Nu var det andra som klev fram och täppte till luckorna i deras frånvaro. Filip Samuelsson, Jesper Alm och Oskar Hagberg blev inte bara målskyttar utan stod för fina insatser i matchen. Om Olle och Oskar är tillbaka på onsdag får veckans inledande träningar utvisa! Mot Dalen var som sagt många hemmaspelare mycket bra och Martin Karlsson var en av de som visade att slutspelsforman närmar sig då han blev tvåmålsskytt.

Höllviken är vana att strida för sin överlevnad i bottenskiktet av tabellen och denna säsong är inget undantag. I helgen blev det en klar förlust hemma mot Växjö men tack vara två överraskande bortavinster mot Pixbo och Kalmarsund innan Växjömatchen så har skåningarna ända skapat ett litet glapp nedåt. Höllviken ligger 11:a med fyra pinnar ned till Warberg på nedflyttningsplatsen. Johannes Wilhelmsson är synonymt med Höllvikenframgång (51 poäng så här långt). Och nu när förra säsongens poängligavinnare vaknat till på allvar har de orangeklädda alltid ett hot mot alla lag.

När lagen möttes i Halörhallen i november lyckades Linköping kriga till sig ett oavgjort resultat i slutperioden (4-4) men det var sedan Höllviken som vann på straffar genom ja just det Wilhelmsson...

Linköping vs Höllviken ons 12 feb kl 19:00 - Linköpings Sporthall