Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Fixar Linköping ny cupseger idag - fri entré

10 september 2023 08:01

Det vankas fri entré i dagens cupmatch mot Nykvarn hemma i Sporthallen. Det blev en klar Linköpingsseger i fredags på bortaplan och allt talar för ny Linköpingsvinst i dag och därmed avancemang till omgång 3.


Bortamötet mot Nykvarns division 1-lag gick smärtfritt (vinst 8-3) och dagens hemmamöte bör rimligtvis inte heller bjuda på några överraskningar. På bortaplan gasade Linköping ifrån och det var först i slutet av matchen Nykvarn tilläts sticka upp en aning och putsa siffrorna.

Linköping har 1-0 i matcher och slutar dagens match med ny Linköpingsvinst eller om det slutar oavgjort är Linköping vidare. Vinner Nykvarn dagens match under full tid följer en förlängning direkt för att utse vinnaren.

David Carrington var stekhet i fredagens match och gjorde Linköpings första tre mål och frågan är om Kalmarsonen har konserverat målformen till dagens match? Linköping hade bara tre ordinarie backar med i truppen i fredags och det är klart att landslagsaktuelle Filip Samuelsson saknas även idag. Men frågan är om Emil Lögdberg och Erik Oweling är åter efter sjukdom?

Det är som sagt fri entré men man behöver lösa sina gratisbiljetter via biljettsidan på hemsidan!

Linköping vs Nykvarn IF Utveckling sön 10/9 kl 16:00 i Linköpings Sporthall