Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

12-1 vinst i Rimforsa för ett fokuserat Linköping

27 augusti 2022 09:09

Linköping hade inga som helst problem att utmanövrera allsvenska Fagerhult Habo i träningsmatchen som spelades i Rimforsa. Till slut blev det solklara 12-1 i Hackelhallen och poängen spreds över många spelare.


Linköping ville få ett positivt svar efter förra helgens förlust mot Jönköping och det syntes direkt i matchen mot Fagerhult att Linköping var fokuserat. Första perioden slutade "bara" 4-0 och då var västgötarna fortsatt hyggligt med i matchen. Men i period två och tre visade Linköping att man är ett av Sveriges bästa innebandylag och gästerna hade inte mycket att sätta mot.

Coach Gillek lät flera av de yngre spelarna få rejält med speltid och dessutom var det positivt att mål och assists spreds ut på många Linköpingsspelare.

Målsäkre William Almlöf var "värst" med tre mål och Samuel Dahlberg Demir blev tvåmålsskytt. Nyförvärvet från Sirius Kevin Söderling samt spelsugne Martin Karlsson levererade fyra poäng var i matchen.

Nu är det kort vila innan Linköping "reser" till Mantorp för möte med SSL-nykomlingen AIK på söndag. Gissningsvis blir det ett tuffare motstånd då Solnagänget rustat truppen inför SSL-äventyret.