Söndag
10 Sep 1 match
Fredag
15 Sep 1 match
Söndag
24 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 1 match
Söndag
08 Okt 1 match
Söndag
15 Okt 1 match
Onsdag
18 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Tisdag
24 Okt 1 match
Fredag
27 Okt 1 match
Lördag
04 Nov 1 match
Lördag
18 Nov 1 match
Fredag
24 Nov 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Idag 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Onsdag
13 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Fredag
29 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match

Inför Kalmarsund hemma i kväll 18:00

13 november 2021 10:24

I kväll drabbar två formstarka lag samman i Sporthallen. Linköping har som bekant slagit topptippade lagen Falun, Växjö och Mullsjö och räds inget lag. Men samtidigt har även Kalmarsund fin form med fyra raka segrar så frågan är vilken svit som förlängs i kväll?


Linköping är just nu glödheta och den innebandy laget presterade de två första perioderna senast mot Mullsjö borta var den bästa på väldigt länge! Laget har varit väldigt täta i defensiven men samtidigt hittat ett vägvinnande offensivt spel som gett fin utdelning.

Läget i laget:

Många levererar just nu och speciellt kul är det att ikonen Matej Jendrisak tar kliv mot storformen i varje match. Olle Abrahamsson fortsätter att ösa in mål och har ett målsnitt på 1,6 mål/match! Även ”snipern” Willliam Almlöf förra säsongen i just Kalmarsund lär vara målsugen i kväll. I dag saknas Jonathan Hallin samt att målvakten Andreas Blom fortsatt saknas. U19 landslagsmålvakten David Henningsson är därmed fortsatt back-up till Leo Torell Hagström.

Motståndarkollen Kalmarsund:

Laget tappade två riktiga kulturbärare i Marcus Johansson och Simon Nilsson inför säsongen samtidigt har inte stjärnförvärvet Tim Andersson Carlsson fått det att lossna i nya klubben. Men Kalmarsund sitter på en av SSL:s bredaste trupper och många andra i laget har tagit kliv denna säsong. Och trots att båda lagets svenska landslagsspelare (Kim Nilsson och Kevin Haglund) eventuellt saknas i kväll så får Kalmarsund framförallt räknas som ett komplett lag med tre bra formationer.

Hot topics inför dagens match!

Revanschsuget! - När lagen möttes i kvartsfinalspelet i våras var det Kalmarsund som var i förarsätet. Detta lär vara tillräcklig tändvätska för Linköpingsspelarna inför kvällens match.

Målvaktsduellen – Två bra målvakter på plan i kväll. Linköpings Leo Torell Hagström har briljerat och Kalmarsunds Carl Bending Sörling är även han en kompetent målis.

VM glans – Många kommande VM spelare finns att beskåda i kväll. Josef Rypar (Tje), Nico Bischofberger (Sch)och Lukas Eldholm (Dan) i Linköping. I gästerna finns Kim Nilsson (Sve), Kevin Haglund (Sve), Filip Langer (Tje) och Jan Bürki (Sch). Om gästernas svenska stjärnduo kommer till spel vill säga?

Linköping vs Kalmarsund kl 18:00 i kväll i Linköpings Sporthall.