Onsdag
23 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Torsdag
11 Aug 1 match
Fredag
12 Aug 1 match
Lördag
20 Aug 1 match
Fredag
26 Aug 1 match
Söndag
28 Aug 1 match
Torsdag
08 Sep 1 match
Söndag
11 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Tisdag
20 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Onsdag
28 Sep 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Måndag
26 Dec 1 match
Torsdag
05 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match

Inför Kalmarsund hemma i kväll 18:00

13 november 2021 10:24

I kväll drabbar två formstarka lag samman i Sporthallen. Linköping har som bekant slagit topptippade lagen Falun, Växjö och Mullsjö och räds inget lag. Men samtidigt har även Kalmarsund fin form med fyra raka segrar så frågan är vilken svit som förlängs i kväll?


Linköping är just nu glödheta och den innebandy laget presterade de två första perioderna senast mot Mullsjö borta var den bästa på väldigt länge! Laget har varit väldigt täta i defensiven men samtidigt hittat ett vägvinnande offensivt spel som gett fin utdelning.

Läget i laget:

Många levererar just nu och speciellt kul är det att ikonen Matej Jendrisak tar kliv mot storformen i varje match. Olle Abrahamsson fortsätter att ösa in mål och har ett målsnitt på 1,6 mål/match! Även ”snipern” Willliam Almlöf förra säsongen i just Kalmarsund lär vara målsugen i kväll. I dag saknas Jonathan Hallin samt att målvakten Andreas Blom fortsatt saknas. U19 landslagsmålvakten David Henningsson är därmed fortsatt back-up till Leo Torell Hagström.

Motståndarkollen Kalmarsund:

Laget tappade två riktiga kulturbärare i Marcus Johansson och Simon Nilsson inför säsongen samtidigt har inte stjärnförvärvet Tim Andersson Carlsson fått det att lossna i nya klubben. Men Kalmarsund sitter på en av SSL:s bredaste trupper och många andra i laget har tagit kliv denna säsong. Och trots att båda lagets svenska landslagsspelare (Kim Nilsson och Kevin Haglund) eventuellt saknas i kväll så får Kalmarsund framförallt räknas som ett komplett lag med tre bra formationer.

Hot topics inför dagens match!

Revanschsuget! - När lagen möttes i kvartsfinalspelet i våras var det Kalmarsund som var i förarsätet. Detta lär vara tillräcklig tändvätska för Linköpingsspelarna inför kvällens match.

Målvaktsduellen – Två bra målvakter på plan i kväll. Linköpings Leo Torell Hagström har briljerat och Kalmarsunds Carl Bending Sörling är även han en kompetent målis.

VM glans – Många kommande VM spelare finns att beskåda i kväll. Josef Rypar (Tje), Nico Bischofberger (Sch)och Lukas Eldholm (Dan) i Linköping. I gästerna finns Kim Nilsson (Sve), Kevin Haglund (Sve), Filip Langer (Tje) och Jan Bürki (Sch). Om gästernas svenska stjärnduo kommer till spel vill säga?

Linköping vs Kalmarsund kl 18:00 i kväll i Linköpings Sporthall.