Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför Pixbo hemma i dag kl 16:00

17 november 2019 07:31

I dag startar SSL om efter landslagsuppehåll och det är två lag som möts som innan uppehållet hade fin form. Linköping hade tre raka segrar och Pixbo tvålade till självaste Storvreta. Så räkna med en tight match i eftermiddag.


Linköping fick upp ångan innan uppehållet och efter vinster i tur och ordning mot Warberg, Växjö och Visby ljusnade tabelläget avsevärt. Men nu gäller det att bygga vidare på trenden och detta i första hand på söndag mot ett formstarkt Pixbo hemma i Sporthallen.

Läget i laget:

Samma lag som avslutade mot Visby spelar i dag mot Pixbo. Det betyder att Max Wahlgren som spelade i just Pixbo innan han kom till Linköping fortsatt saknas i laget.

I senaste matchen borta mot Visby var Martin "Marre" Karlsson glödhet och stänkte in tre mål. Andra spelare som glänste innan uppehållet är Simon Palmén (poängbäst i Linköping) och Oskar Hovlund som närmast kommer från en mycket lyckat landslagsturnering där han blev utsedd till matchens bäste spelare i mötet med Finland.

Motståndarkollen Pixbo:

Tredjeplacerade Pixbo har fått till det mycket bra så här långt och innan uppehållet lyckades man vinna över Storvreta efter fölängning. Många spelare har utmärkt sig där välbekante Gustav Fritzell har öst in poäng (28 poäng) och just nu är Gurra främste utmanare till Galante-Carlström i poängligatoppen. F.d. landslagsbacken Martin Östholm är nu giftig anfallspartner till Fritzell. Tjeckiska nyförvärvet Marek Benes var glödhet i säsongsinledningen men har varit skadad på slutet. Även isländske landslagsmannen och rubrikmakaren Andreas Stefansson är flitig i poängprotokollet. Många vassa anfallsvapen för Linköping att hålla koll på med andra ord.

Linköping-Pixbo kl 16:00 i dag i Linköpings Sporthall