Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
15 Aug 1 match
Fredag
21 Aug 1 match
Söndag
23 Aug 1 match
Lördag
05 Sep 1 match
Lördag
12 Sep 1 match
Fredag
18 Sep 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Lördag
10 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 1 match
Onsdag
28 Okt 1 match
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Lördag
14 Nov 1 match
Onsdag
18 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Söndag
13 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Söndag
27 Dec 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Lördag
09 Jan 1 match
Lördag
16 Jan 1 match

Gillek inför helgens matcher i Kalmar

21 augusti 2020 09:15

I dag åker Linköpings SSL-herrar till Kalmar för ett läger med både träningspass och dubbla träningsfighter. Redan i kväll väntar tjeckiska Bohemians Prag och på söndag är det Kalmarsund som står för motståndet (matcher som ni kan följa på Corren.se). Vi kollade läget med tränare David Gillek inför avfärd.


Två matcher väntar men vad i övrigt händer i Kalmar?

-Vi kommer att ha en träning under dagen för att senare i kväll möta tjeckerna. På lördag tränar vi samt har en del lagaktiviteter för att sedan avsluta med mötet med Kalmarsund på söndag, så vi har ett fullt schema i helgen.

Hur ser truppen ut som åker?

-Det är samtliga spelare i SSL-truppen, alltså 24 spelare samt sex ledare som åker med. Oskar Hovlund följer också med men kommer att köra rehab på grund av sin skada.

Ni föll mot Jönköping (3-4) i första träningsmatchen – reflektioner efter det?

-Det var en klassisk första match för säsongen och en insats man kan klassa som ”halvbra”. I första perioden hade vi alldeles för lågt bolltempo och dålig intensitet. Det blev bättre under matchens gång och med tanke på målchanserna vi skapar så ska vi vinna matchen tycker jag. Men vi måste sätta dit bollarna och det hoppas vi gör nu i helgen i stället.

I kväll möte med tjeckiska Bohemians från Prag – vad vet du om dem?

-Väldigt lite faktiskt. Jag har inte varit med och mött ett tjeckiskt klubblag innan så för egen del blir det ett spännande möte. Men jag gissar att de kommer stå upp bra i det fysiska spelet så det blir garanterat en intressant och nyttig match för oss.

Och sen Kalmarsund på söndag

-Kalmarsund gjorde en riktigt bra grundserie förra säsongen och det ska bli spännande att möta dem nu på försäsongen och se var både dom och vi står för tillfället. Kalmarsund är en klubb med högt uppsatta mål så det blir kul att ta sig an dem.

Vad önskar du/ni ha fått för svar när helgen summeras?

-_Vi vill främst se att de delar vi fokuserat på i både anfall och försvarsspelet börjar sitta mer och mer. Sen är det ju nu viktigt att vi ser att spelarna förstått och tagit till sig vilket spel vi tränare vill ha ut. Andra viktiga saker under helgen är att titta in på individernas insatser samt att vi hittar mer och mer kemi i de olika formationerna.

Linköping – FBS Bohemians Prag Fredag 21/8 kl 20:30 Länk till Correns sändning hittar ni här. Endast 49:- för bägge matcherna (första månaden av prenumerationen).

Kalmarsund – Linköping Söndag 23/8 kl 13:00 Länk till Correns sändning finns här