Söndag
17 Dec 1 match
Fredag
29 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

Föreningspizzancup 25-27 september i Linköping

3 juli 2020 10:06

Linköping Innebandy bjuder in till en helt ny försäsongscup i september. Så alla lag som vill komma väl förbredda till säsongen 20/21 ska definitivt anmäla sig till denna spännande cupnyhet!


När Covid-19 satte stopp för Linköping Floorball Games i april beslutade sig klubben att starta i gång Föreningspizzan Cup för att ge alla innebandysugna ungdomar något kul att se fram mot och samtidigt stötta Linköpings kommuns besöksnäring som prövats hårt.

Den nya cupsatsningen hoppas locka lag som vill spela en högkvalitativ försäsongscup och klubben ser många vinster med detta nya evenemang.

-Vi vill först och främst erbjuda alla lag som fick sina cuper inställda under våren att i stället få lira cup i september. Det här är ett bra tillfälle att svetsa samman truppen innan serien drar igång. Vi ser också cupen som en språngbräda för Linköping som kommun vad det gäller hotellnätter, restaurangbesök och turism. Vi vet ju att både vi inom idrotten men även stadens näringsliv prövats hårt av Covid-19 pandemin, säger Linköpings klubbdirektör Johan Lindskog.

Klubben har först och främst bjudit in alla de lag som hade anmält sig till Linköping Floorball Games men nu är cupen öppen för alla intresserade lag.

-Ja, vi har inledningsvis haft ett anmälningsfönster enbart för de klubbar som fick boka av Linköping Floorball Games, men nu är det fritt fram för alla lag att anmäla sig. Nu är det ca. 100 lag anmälda men vi har plats för fler lag helt klart i Föreningspizzan cup, fortsätter Lindskog.

Så varför ska lagen välja att komma just till Linköping och spela Föreningspizzan Cup i september anser du?

-Perfekt att köra sista genrepet inför säsongspremiären och slipa på lite detaljer i spelet. De SIU-anpassade klasserna gör att det blir extra roligt då det ger förutsättningar för jämna matcher mot lag som ligger på samma nivå och dessutom stöter ni kanske på någon motståndare som ni aldrig tidigare mött vilket gör det extra spännande och utvecklande.

Så kan vi räkna med två stora innebandycuper i Linköping i framtiden?

-Vi kör Linköping Floorball Games precis som vanligt i april 2021 sedan får vi se hur väl Föreningspizzan Cup slår ut och om den blir ett återkommande event även i framtiden, säger klubbdirektören om cuputbudet i Linköpings hallar.

  • Föreningspizzan Cup 25-27 september
  • Klasser: SIU anpassade, för spelare födda 2002 (HJ) -> 2013
  • Anmälan stängs: 16 augusti (för anmälan gå in via cuper/camp -> Föreningspizzan cup i dropmenyn ovan)