Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Hemmapremiär mot JIK på söndag kl 13:00 - säkra platser i tid!

21 september 2021 12:41

Hemmapremiär! På söndag kl 13:00 möter Linköping JIK i vad man ibland kallar E4 derby. Linköping är ett revanschsuget gäng efter premiären och vill man se matchen på plats i Sporthallen gäller det att köpa biljett pronto.


På söndag är det äntligen hemmapremiär när Linköping möter Jönköping IK i Sporthallen. Publikrestriktionerna ligger kvar t.o.m. 29 september och det betyder att alla inklusive medlemmar måste köpa biljett till helgens match.

Säsongskort, lösa biljetter och biljetter för medlemmar

Bästa sättet och det mest ekonomiskt fördelaktiga är givetvis att köpa säsongskort för att säkra din plats till på söndag och resterande del av grundserien. Men även lösa biljetter till JIK matchen finns att köpa under biljetter här på hemsidan. För medlemmar blir denna match lite speciell då ni också måste ha biljett för att komma in. Det som betalas för medlemmar är en administrationsavgift (under resterande del av säsongen går medlemmar in utan biljett som vanligt).

Marre och Oskar i fin form

Linköping fick en tuff premiär (uddamålsförlust borta mot Hagunda) så räkna med full laddning från hemmalaget på söndag. Vår landslagsback Oskar Hovlund hade en bra premiär där han blev målskytt och dessutom hann med tre assist i matchen. Även vår andre VM aktuelle spelare Martin Karlsson producerade tre poäng i den matchen.

JIK vann i premiären med 03:or i täten

Jönköping lyfter gärna upp unga spelare i SSL-truppen och i premiären där man slog Pixbo var det Simon Hult (född 2003) som fick mest uppmärksamhet då han gjorde två mål och stod för en assist. Men även backen Hannes Nyström (också 03:a) som nyligen vann hela U19 VM:s poängliga är givetvis intressant att följa.

Linköping vs Jönköping sön 26/9 kl 13:00 Linköpings Sporthall