Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

AIK borta väntar för Linköping i premiären av SSL

30 maj 2023 09:31

Lottningen för SSL-säsongen 23/24 släpptes för ett tag sedan och för Linköpings del betyder det premiärmatch borta mot AIK i Solnahallen i mitten av september. Första hemmamatchen blir sedan ett klassiskt E4-derby mot Jönköping IK 23 eller 24 september. Mindre än fyra månader kvar alltså!


Linköping har haft klart tuffare inledningar på SSL än vad som väntar nästa säsong. Fyra av de lag man möter i de fem första omgångarna är lag som man normalt sett skall ha bakom sig när tabellen summeras våren 2024.

Dock ska det direkt sägas att premiären blir klart utmanande då AIK spänt bågen med flera spännande nyförvärv i hopp om att hitta tillbaka till fornstora dagar. Värvningen av Andreas Stefansson från Storvreta och poängkungen Sam Madani från Bele/Barkaby signalerar att man vill spela en offensiv innebandy nästa säsong och det lär vara ett heltaggat AIK som väntar Linköping i premiären.

Fixar Linköping Gnaget i match 1 så är det därefter JIK som står på programmet i hemmapremiären i Sporthallen. JIK har tidigare säsonger varit lite av ett boogiegäng för Linköping men de två senaste säsongerna har Linköping vunnit alla fyra möten med JIK. Efter detta är det Falun borta innan dubbla hemmamatcher mot Hagunda och nykomlingen Karlstad väntar och då räknar nog de flesta innebandyexperter in sex Linköpingspoäng på kontot.

Ett annat intressant möte kommande säsong blir hemmamötet mot upphaussade nykomlingen Nykvarn i slutet av november. Förra säsongen åkte ju Linköping ut mot just Nyken i Svenska Cupen så redan nu kan man tänka sig att vi får se ett revanschsuget Linköping.

Via denna länk finns hela SSL spelschemat att beskåda