Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Pixbo och Storvreta hemma i veckan - slutspelsuppladdning!

28 februari 2023 14:01

Linköping har dubbla hemmamatcher i veckan. I morgon onsdag är det Pixbo som kommer till Sporthallen och på lördag kväll väntar Storvreta. Nu gäller det att spänna både muskler och bågar inför det stundande slutspelet!


Nu gäller det för Linköping att maxa slutspelsformen i de tre återstående matcherna av grundserien. Linköping vill klättra uppåt i tabellen och att knäppa ett par slutspelskonkurrenter på nosen är givetvis en extra bonus.

Redan i morgon onsdag är det Pixbo som kommer till Linköping. Pixbo är precis som Linköping klara för slutspel (just nu på en femteplats i tabellen för Mölnlyckelaget). När lagen möttes i december var det ett fysiskt tufft Linköping som vann på bortaplan och vi kan nog räkna med lite tuffa sargdueller i morgon i Sporthallen!

På lördag är det också hemmamatch men då mot serietvåan Storvreta. Vreta har varit i serieledning ett bra tag efter bland annat vinst mot Falun men senast blev det en någon överraskande förlust mot Helsingborg hemma. Linköping och Storvreta möttes ju i förra säsongens kvartsfinalspel och visst finns det risk/chans att det blir så ävens säsongen 22/23. Därför blir lördagskvällens drabbning lite extra viktig.

Nu varvar vi upp även på läktarna inför slutspelet - så se till att säkra era biljetter till denna veckas finfina innebandymatcher!

Linköping - Pixbo ons 1/3 kl 19:00 Linköpings Sporthall

Linköping - Storvreta lör 4/3 kl 18:00 i Linköpings Sporthall