Fredag
27 Aug 1 match
Söndag
29 Aug 1 match
Söndag
12 Sep 1 match
Onsdag
15 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Onsdag
26 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match

Efter Falun och Växjö - Blir det tredje raka borta mot Mullsjö?

7 november 2021 09:59

I senaste SSL matchen blev det vinst borta mot cupmästarna Växjö och innan det hemmavinst mot svenska mästarna Falun. Kan Linköping besegra även serieledande Mullsjö i Nyhemshallen idag? Inget verkar omöjligt för tillfället…


Linköping verkar trivas allra bäst mot lagen som ligger långt upp i tabellen så vad passar då bättre än att möta tabellettan Mullsjö! Linköpings maskineri har rullat igång rejält och i de senaste matcherna har framförallt defensiven skärpts till vilket gjort att motståndarna haft stora bekymmer. VM backarna Nicola Bischofberger (Schweiz) och Josef Rypar (Tjeckien) har bildat backpar de senaste matcherna och visat högsta klass och det blir spännade att följa dessa båda spelare i VM.

-Att vi är disciplinerade både i försvar och anfallsspel, är Linköpingstränaren David Gilleks recept för vinst i Nyhemshallen.

Läget i laget:

Martin Karlsson var avstängd senast mot Växjö och lär nu vara extra sugen att trigga igång publiken ute i skogen. Målvakten Andreas Blom är skadad och saknas även fortsatt.

Motståndarkollen Mullsjö:

Mullsjö började SSL säsongen med förlust mot Växjö. Men efter det så har segrarna radats upp och efter fem raka trepoängare så ligger västgötarna i tabelltopp fyra poäng före Linköping. Poängbäst i Mais är hemmafavoriten Kim Ganevik tillsammans med rutinerade Sebastian Palmqvist med 14 poäng var.

Hot topics inför dagens match!

VM truppen?!?– Dagens match må vara ett toppmöte i SSL med många glödheta spelare och två formtoppade lag men avsaknaden av kommande svenska VM spelare är i det närmaste total. Sankell i Mais är undantaget.

Inbördes möten! - Senast lagen möttes vann Linköping med 9-3 och om man tittar på alla möten i SSL genom åren så har Linköping övertaget med 15-9 i matcher.

Marre vs Sankell! – Dessa båda heta spelarna har en lång historia av dueller och inte är det väl omöjligt att de lyckas stöta på varandra även i dag i Nyhemshallen…

Gillek på hemmaplan- För Linköping är Nyhemshallen borta men för coach Gillek är det nog fortsatt mer hemma än Sporthallen även om det nu börjar bli en vana att stå i "fel" bås.

Mullsjö vs Linköping kl 17:00 i Nyhemshallen. Ni ser matchen på corren.se eller via Sportexpressens sändning.