Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Falun i morgon först ut i en rad intressanta matcher innan jul

25 november 2022 08:53

Linköping är i behov av poäng och i morgondagens bortamöte med Falun vore det trevligt med ett trendbrott. Annars har Linköping tre tuffa bortamatcher och två måstematcher på hemmaplan innan julen står för dörren.


Linköping klamrar sig envist fast på den åttonde och sista slutspelsplatsen men utan nya poäng framöver så blir detta givetvis en omöjlig ekvation då inte mindre än fyra lag flåser i nacken på tabellplatserna bakom. I morgon lördag så reser Linköping till Dalarna och Guide Arena för möte med mästarna Falun. Med sju VM-guldmedaljörer i motståndarlaget (som för övrigt ska firas i samband med matchen) så är det hårt att kräva poäng men samtidigt måste Linköpingspoängen börja trilla in snarast.

Svåra bortamatcher utöver Falun

Linköpings spelschema innan jul innebär utöver bortamötet med Falun dessutom att laget skall möta Storvreta i IFU Arena samt Pixbo på bortaplan vilket även det är svåra bortamatcher.

Sex poäng krävs i hemmamatcherna innan jul

Hemma ser det dock klart enklare ut då jumbon Gefle (helt utan poäng) kommer till Sporthallen lördagen den 3 december och nästjumbon AIK (med tre poäng) väntar den 17 december. Allt annat än sex Linköpingspoäng i dessa matcher får ses som en missräkning med tanke på det poängbehov Linköping just nu är i.

Morgondagens bortamatch mot Falun drar igång 16:00 och ni kan se den på Corren.se eller på SportExpressen.