Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

INFÖR MULLSJÖ HEMMA IKVÄLL Kl 18:00

12 februari 2022 08:50

Linköping fortsätter sin hemmasejour i SSL med att ikväll möta Mullsjö i Sporthallen. Det har blivit två förluster tidigare i veckan (mot Växjö och Sirius) men vi får hoppas att hemmaveckan slutar med en seger då tre poäng behövs för att klättra i den superjämna tabellen!


Två lite vingklippta lag drabbar i kväll samman i Linköpings Sporthall. Linköpings vecka har inte blivit som det var tänkt. I måndags blev det förlust mot Växjö trots en bra avslutning på matchen. Värre var övertidsförlusten i onsdags mot jumbolaget Sirius där Linköping verkligen var långt ifrån sin normala nivå. Dock skall tilläggas att Linköping haft en mängd spelare borta av olika anledningar de senaste matcherna. Men nu är några av de saknade spelarna tillbaka det är bara vinst som räknas!

Läget i laget:

Väldigt mycket spelare har saknats senaste matcherna. Mot Sirius senast saknades trion Emil Lögdberg, Filip Samuelsson, och William Almlöf men alla tre är tillbaka mot Mais! Dock saknas fortsatt backduon Jonathan Hallin och Nicola Bischofberger. Utöver det så finns ju inte långtidsskadade Andreas Blom och Ludvig Bäckman Forkner med i kväll.

Bortakollen Mullsjö:

Precis som Linköping hade Mais en uppåtgående trend i december och januari men har därefter haft det tufft med skador och sjukdomar vilket gett tre raka förluster och endast sex gjorda mål. Tappet av den offensiva kraften Jesper Sankell till Växjö mitt under säsongen var inte optimalt. Jimmie Pettersson har dock värvats tillbaka till klubben (senast i Storvreta) dock oklart om han spelar redan i kväll? Men Mais har som vi vet stor potential och en slutspelsplats bör vara vikt för västgötarna.

Hot topics:

-Slutspelsracet!!! – Har serien någonsin varit jämnare (sliten klysha)? Med åtta omgångar kvar (för de flesta lagen) känns det fortsatt vidöppet vilka åtta lag av de tio första som spelar slutspel om en månad. Varje poäng och dessutom målskillnad kan komma att avgöra.

-Kung Matej!!! – Många Linköpingsspelare har inte riktigt gått att känna igen de senaste matcherna men kapten Matej Jendrisak har gjort sitt bästa för att visa sitt lag vägen med en grym inställning i varje byte!

-Hemmaspelet?!? – Fyra hemmamatcher och fyra bortamatcher, det är vad som är kvar av Linköpings grundserie. 19 poäng på bortaplan och 15 poäng i Sporthallen har det blivit så här långt så nu gäller det framförallt att lyfta hemmaspelet i slutskedet av serien och inför slutspelet!