Lördag
21 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Fredag
10 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Linköping möter Storvreta hemma på söndag 1/12

25 november 2019 15:23

Nu på söndag kl 17:00 tar Linköping mot de svenska mästarna Storvreta i Sporthallen. Storvreta toppar tabellen medan Linköping fortsatt letar efter storformen och poängbehovet för tiondeplacerade Linköping är fortsatt stort.


När Storvreta kommer till Sporthallen brukar det oftast bjudas på högintressant innebandy och till denna match är Linköping kanske i större poängbehov än vanligt när lagen möts. Detta bör göra Linköping extra taggade att sno poäng från mästarna.

Linköpings form är aningen svårtolkad just nu. Det positiva är att man tagit poäng i fem av de sex senaste matcherna i SSL vilket få lag lyckats med. Samtidigt har man kanske inte fått den önskade träffen spelmässigt efter landslagsuppehållet man önskat. Förlust hemma mot Pixbo och därefter två strafförluster mot Kalmarsund och Höllviken på bortaplan i matcher där man hoppats på fler poäng. Tittar man på spelarinsatser så är Martin Karlsson och Olle Abrahamsson två spelare som har haft fin målutdelning i de senaste matcherna.

Storvreta vimlar som bekant av duktiga innebandyspelare. Duon Alexander Rudd och Albin Sjögren är högt upp i poängligan samtidigt som backbesättningen med Tobbe Gustafsson i täten är svåra att forcera. Noterbart är att Valdemar Ahlroth för tillfället är utlånad till moderklubben Nykvarn i allsvenskan och att landslagsmeriterade målvakten Viktor Klintsten nu är på väg tillbaka in i målet efter skadebekymmer.

Linköping vs Storvreta söndag 1/12 kl 17:00 Linköpings Sporthall