Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför Malmö borta

13 januari 2018 17:31
SSL dam

Ända sedan Linköping och Malmö möttes i kvalet till SSL våren 2015 har lagen en historia av derbykänsla, rivalitet och jämna matcher. Det är inte sällan det slutar med att bara uddamålet skiljer lagen åt. Eller som senast, att matchen avgörs med förlängning och straffläggning.


Inför helgens möte står även viktiga poäng på spel i en tight SSL-tabell, så vi kan räkna med ett laddat lag som åker söderut imorgon söndag. Linköpings Caroline Hansen laddar inför match mot rivalerna, där hon även återser en gammal lagkamrat.

Hur är känslan efter förra helgens matcher mot Mora och Pixbo?

-Förra veckan var en hård vecka för oss med två riktigt tuffa matcher. Jag tycker vi hänger med bra stundtals i båda matcherna, men tyvärr rinner siffrorna iväg när vi själva inte sätter våra lägen. Själv stukade jag foten mot Mora, kunde spela klart den matchen men var tvungen att vila mot Pixbo. Det är alltid jobbigt att stå vid sidan av, och extra jobbigt när det var flera spelare som var borta mot Pixbo. Är stolt över vilket slit alla spelare visade upp under förra veckan. Hoppas att det var sista matchen jag behöver missa pga skada, och att vi kan ta med oss det hårda jobbet in i helgen.

Veckan som varit med Malmö som slutmål, hur har den varit?

-Uppladdningen inför veckans match har varit bra. Jag själv är åter i träning och jag tycker vi tar flera steg framåt för varje vecka. Jag tror det blir en riktigt tuff och fysisk match på söndag, Malmö har dessutom riktigt bra spets i bland annat Rasmussen och Di Nardo.

Ja Cecilia Di Nardo, ni har spelat ihop?

-Det stämmer, jag flyttade till Frederikshavn efter studenten och spelade innebandy. I det laget spelade jag tillsammans med Cecilia Di Nardo, från första matchen om jag minns rätt. Det är en härlig tjej som jag fortfarande har kontakt med, dock mindre härlig som motståndare och en vass målskytt.

Slutligen, hur slutar matchen?

-Jag tror att vår egen skåning Lisa Katla Stellansdottir kommer visa vägen på sin "hemmaplan" och att vi går vinnande ur en tight strid.