Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför kvartsfinal 4 i kväll kl 18:30 i IFU Arena

25 mars 2022 09:48

Linköping har inte gjort det lätt för sig. 0-3 i matcher i kvartsfinalserien mot Storvreta och dessutom bortamatch i kväll. De flesta räknar med att laget redan är ute ur slutspelet och därmed finns förhoppningen att Linköping kan överraska ikväll när man dessutom närmat sig en vinst i varje match så här långt.


-Vi har bestämt oss för att vinna ikväll, det finns inget annat, svarar Linköpings coach David Gillek på frågan vad som talar för att matchserien står 1-3 efter kvällens drabbning.

Kvartsfinalseriens utveckling:

Trots tre raka nederlag har Linköping haft en klart stigande kurva i de tre mötena. I match 1 hemma var man aldrig nära, match 2 i IFU betydde en klart bättre insats och viss nerv då Linköping ledde inför tredje perioden. Senast hemma i onsdags så var det ytterst nära en Linköpingsvinst efter att man dominerat andra halvan av matchen och hämtat ikapp till 3-3 i slutsekunderna men det där sedan blev förlust i den efterföljande förlängningen. Så detta talar möjligen för att Linköping tar det sista klivet i kväll och vinner.

Läget i laget:

Alla friska och spelklara förklarar Gillek så inga förändringar i matchtruppen jämfört med tidigare matcher. I senaste matchen var trion Palmén, Seth och Karlsson delade men mycket talar för att den syns åter i IFU ikväll.

Slutspelstopics:

-Gruff?!? – Givetvis ska man aldrig förespråka utvisningar men efter dubbelutvisningen på Marre Karlsson och Viktor Klinsten med mindre än två minuter kvar gjorde Linköping två mål. Innan blev det ett (!) Linköpingsmål på 58 minuter…

-Almlöf!!! – William Almlöf får fortsatt förtroende på listan. Almlöf har inte bara ett vasst avslut utan var också den som frispelade Matej Jendrisak till 3-3 målet med tio sekunder kvar i senaste matchen.

-Leo!!! – Leo Torell Hagström har precis som sitt lag haft en stegrande formakurva i de tre kvartsfinalmatcherna. Ska det bli Linköpingsvinst ikväll krävs nog att Leo ”spikar igen”.

Storvreta vs Linköping Kvartsfinal 4 av 7 i kväll 18:30 i IFU Arena

Ni ser matchen på Corren.se eller SportExpressen Play