Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför helgens EFT i Finland - start idag

8 november 2019 08:58

Med start i dag drar landslagsturneringen Euro Floorball Tour i gång på flera orter i Finland. Linköping är representerade av Oskar Hovlund, Matej Jendrisak, Ondrej Nemecek och Emil Lögdberg under helgen. Första svenska U19 matchen startar redan kl 9:00 idag!


Några av Linköpings SSL-spelare får en ovanligt lugn helg på hemmaplan men för Linköpingskvartetten som åker till Finland på landslagsuppdrag blir det mer hektiskt än vanligt. Med samling, träningar och tre landskamper var, så blir det garanterat fullt upp.

Sverige med Oskar Hovlund i laget startar med möte mot Schweiz i dag fredag. Sedan väntar ”Linköpingsduellen” mot Ondrej Nemecek och Matej Jendrisak och deras Tjeckien i morgon lördag innan man avrundar turneringen med ”finalen” mot Finland på söndag.

Emil Lögdberg och hans svenska U19-landslag följer samma matchschema som det svenska A-landslaget med start i dag mot Schweiz och avslutning på söndag mot ärkerivalerna från Finland.

Följ Sveriges matcher via websändning:

https://www.innebandy.se/inlaegg/lista/sa-foljer-du-alla-matcher-i-eft-1/

Hela helgens spelschema går att se på denna länk (obs finska tider) https://floorball.sport/event/mens-euro-floorball-tour-fin-nov/